|
|
||||
|
||||
![]()
Το παλληκαρι σας δουλευει...
Αφισσα ειναι...... Αλητη.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τρελο αγοριιιιι!
![]() Πρεπει να ερθω να το δω απο κοντα να το κανω ενα refresh να παιρνω ιδεες για το επομενο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μας έστειλες πάλι αδιάβαστους Βασίλη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σε συ Βασιλη!! καλα δεν υπαρχουν λογια νομιζω.. καλυτερο δε μπορει να γινει, ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! να το χαιρεσε εσυ και η οικογενεια σου!!! μπραβο σε ολα τα παιδια που βοηθησαν! Μου φαινεται το ΚΒΕ τα σπάει!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα αποτελεσματα που εχω δει σε reef. Νομιζω οτι ειναι υπερανω κριτικης. Τα συγχαρητηρια μου σε σενα Βασιλη αλλα και στα παιδια που σε στηριξαν στην προσπαθεια αυτη. Συνεχισε ετσι κι εμεις θα θαυμαζουμε και θα προσπαθουμε να πλησιασουμε την τοσο καλη δουλεια σου!
Θανασης
|
||||
|
||||
![]()
1000 μπραβο Βασιλη ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος!!!!!!!!Φανταστικό για να είναι αληθινό
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Z_X ![]() Το παλληκαρι σας δουλευει... Αφισσα ειναι...... Είμαι σίγουρος!!!!!!!!Φανταστικό για να είναι αληθινό ![]() ![]() ![]() Είστε συκοφάντες και οι δύο σας ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο βρε βασιλη..!!!
εεμ,ετσι ειναι,οταν εχεις κοντα σου τους γκουρου,κανεις υπομονη,διαθετεις και τα μεσα....η επιτυχια ειναι δεδομενη...!!! και εις ανωτερα φιλε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά, απο την κατασκευή, το στήσιμο, την εγκατάσταση του εξοπλισμού, το aquascaping, ακόμα και την παρουσίαση που μας δείξατε, όλα μελετημένα και προσεγμένα άψογα!!!
πάντως πρέπει να ομολογήσω οτι έχω μείνει έκπληκτος από το αποτέλεσμα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά ένα μεγάλο μπράβο! Δεν το είχα δει τόσες μέρες.....
![]() Πανέμορφο με πολύ όμορφα ζωντανά! Συγχαρητήρια σε σένα και σε όλο το team... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |
Αναβάθμιση AquaCalc | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 27-05-04 18:15 |