|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστω Πριτανη για την απαντηση.Δυστυχως αυτα σκευτομαι και εγω για το καλοκαιρι,αλλα σε 8 μηνες μπαινω φανταρος και θα πρεπει να εγκαταλειψω για αρκετο καιρο αυτη την προσπαθεια!Μεχρι στιγμης εχω 15 γεννες με τα μικρα να διατηρουνται στο μεγαλο ενυδρειο 6 ημερες.Θελω πολυ να τα δω να μεγαλωνουν!Οσο για το φιλτρακι λειτουργουσε μονο με ανθρακα πριν μπουν τα φιλτρα αερα και τα ψαρια για καθαρισμο του νερου και του ενυδρειου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι απο εμενα.Με χαρα θα ηθελα να σας αναφερω την πορεια της προσπαθειας μου,αλλα και να ζητησω για ακομη μια φορα την βοηθεια σας.Τα ψαρια απο την στιγμη που μπηκαν στην γεννηστρα αρχισαν διαδικασια αναπαραγωγης.Η πρωτη γεννα ηταν ακαρπη και δεν ειδα ουτε ουριτσες.Μετα απο 2 ημερες ακολουθησε και αλλη γεννα και σε αυτην βρισκομαι τωρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μικρα ειναι λιγα σχετικα και μπορει να τα μεγαλωσει ανετα ενας γονιος.......αν κολλαν στη μαμα χωρισε το ζευγαρι.....Δεν υπαρχει προβλημα να ταιζεις αρκει να αλλαζεις τακτικοτατα το νερο......Αν το ζευγαρι ειναι νευρικο καλυψε την οθονη του ενυδρειου με ενα πανι η μια πετσετα ωστε να μην βλεπει τις γυρω κινησεις και στρεσσαρεται......
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστω Πριτανη για την απαντηση σου.Τελικα τον αρσενικο δεν τον εβγαλα.Εχει ηρεμησει πολυ και τα μικρα αρχησαν να τρωνε και απο αυτον.Αυτη την στιγμη ομως μου παρουσιαστηκε ενα μεγαλο προβλημα:Δεν εχω να ταισω τα μικρα με αρτεμια.Εδω και αρκετες ημερες βαζω αυγα για εκκολαψη χωρις κανενα αποτελεσμα.Εχω χρησιμοποιησει μεχρι και τα ετοιμα σκευασματα αυγων με αλατι της Sera αλλα παλι τιποτα.Η διαδικασια που ακολουθω ειναι αυτη που αναγραφεται εδω στο φορουμ.Τι να κανω;Να ξεκινησω να ταιζω με ξηρα τροφη με τον τροπο που περιγραφει ο Πριτανης;Και μερικες φωτογραφιες:
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποίησε εναλλακτικά,αν βρεις στην Πάτρα , σκόνες για νεογνά .Της Microvit , High protein και spirullina.
|
||||
|
||||
![]()
εχει δικιο ο μιος.....Παιρνεις αυτες τις σκονες καθως και τροφη σε υγρη μορφη ....τα ανακατευεις καλα και με ενα φυσερο τη ρουφας και την πετας πανω στον γονεα που ταιζει .....ωστε να κολλησει πανω του ητροφη και να φανε τα μικρα.....Παντως πρεπει να βρεις τροπο να πετυχεις την αρτεμια γιατι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο για αρχη.......
ΥΓ ωραιο ζευγαρι......αλλα τα μικρα θα σου βγουν μιξ γκριλ......
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια.Εχω ηδη ξεκινησει με αυτες τις τροφες του εμποριου αλλα δεν μου φαινεται να τις πολυτρωνε.Παραλληλα προσπαθω ακομα να εκκολαψω αρτεμια.Δυστυχως χθες και σημερα ειχαμε και την πρωτη διακοπη νερου.Δυσκολα φαινονται τα πραγματα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η προσπαθεια μου στα χερια σας | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 11-04-07 10:55 |
προσπαθεια για ενα αξιοπρεπες ενυδρειο | Isidoros | Reef | 34 | 15-12-06 17:40 |
Περι αναπαραγωγης... | hlias | Αναπαραγωγή | 8 | 24-08-05 23:18 |
ΕΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 7 | 04-03-05 16:09 |