|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σίδερα όντως έχουν τόσο... είναι αρκετα ακριβά πλέον... όσο πιο χοντρό τόσο πιο ακριβό....
Εγώ πρόσφατα έκανα μια βαση 55*65*70 από κοιλοδοκό 4 εκατοστών (και 2 χιλιοστών πάχους) και μου κόστισε 50 ευρώ βαμμένο μινιον κομπλέ σε μαύρο χρώμα (φιλική τιμή, κανονικά λέει θα μου έπαιρνε ενα 60 μεσα στο νερο....) Μου έδειξε και το τιμολόγιο... μονο τα σίδερα παιδιά για αυτά τα μέτρα είχαν 35 ευρα.... ![]() ![]() Νίκο δεν νομίζεις όμως ότι 4 χιλιοστά πάχος είναι λίγο υπερβολή....? Πολύ βαρύ πράγμα απο μονο του μου φαίνεται... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγ΄ψ έγραψα την εμπειρία μου απ το στήσιμο του ενυδρείου μου.
Οι τιμές δεν είναι τυχαίες εχουν προχορείση και δοθεί τα χρήματα και προχοράει η κατασκευη. Εσυ μιλας για σίδερα ενώ σου έχω πει οτι ο πατέρας μου είναι σηδεράς αν πιστευεις οτι μπόρει να κάνει λάθος ο πατέρας μου ή οτι εγώ γράφω αέρα κουβέντα δικαίωμα σου. Μιλάς για εργατικά και ποιότιτα της βάση για πονταρισιές κτλ... Να σου ξανατονίσο Πατερας Σηδεράς μήπως να των πλήρωσο και αυτόν; ![]() Να σημειώσο ότι δεν μιλάω επιθέτικα γιατί κάπως έτσι ακούγεται! |
|
||||
|
||||
![]()
Neoklis οντως ηταν λιγο υπερβολη αλλα ,οταν βαζω το κεφαλι μου απο κατω θελω να ειμαι σιγουρος και ησυχος.Μη ξεχναμε και την φθορα του χρονου.Kotsis ρε φιλε δεν ειπαμε οτι λες ανακριβειες αλλα δεν μπορεις ρε ανθρωπε να βαζεις τιμη για βαση οταν εχεις μπαμπα σιδερα.Ειναι σαν να βαζω τιμη για τζαμια με πατερα τζαμα κλπ,καταλαβαινεις πισευω.Ας παρουμε και την τιμη της γυαλλας.Σου το ξαναειπα ρε αρχηγε μου εχει διαφορά.Αλλο ενα ενυδρειο και αλλο 5 τζαμια κολλημενα.Παραγειγμα.
Στις διαστασεις που λες.Αλλο ενα σκετο ενυδρειο που προοριζεται για κοινωνικο με εξωτερικα κανιστρα τυπου eheim και αλλο ενα ενυδρειο που παει για reef με υπερχειλησεις ,επιστροφες,αντιπλυμμηρικη μελετη,τρυπες παντου ,sump,σωληνωσεις,αποχετευσεις κλπ κλπ.Ετσι παιζουν οι τιμες. Επισης ενα φωτιστικο Aqualight που εχει μια στρατζαριστη λαμαρινα με 5 λαμπες και ενα τζαμι το πληρωνεις 600ευρω.Το ιδιο αν το φτιαξεις παιζει κοντα στα 300 κομπλε.Οτι δινεις περνεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα καταλαβενόμαστε.
Αν προσεξεις στο κόστος για τα σήδερα στην παρένθεση το τονίζω αυτο γιατι τόσο φτυνα τωρα για το ενυδρείο δεν μίλησα ποτέ για υπερχειλισεισ τρυπες και τα σχετικά, μάλον χαθήκαμε στα παιχνίδια του γραπτου λόγου. σαφώς και ώταν πας για κατι τέτοι η για reef αλλες οι απαιτησεις και παραπάνω χρήμα. Εγω μήλισα για τα ενυδρεία του δικού μου τύπου ![]() Πάντως χαίρομαι που συνενοηθήκαμε επιτελους ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Κοτση πολυ φτηνα πηγε το ενυδρειο κολλημενο. Σε παρακαλω στειλε φωτο μολις στο φτιαξω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για φιλτρα χτυπα 2 τετοια http://www.aquaristic.net/shop.php/s...archparam/2028
με τα υλικα τους και ουτε βανακια κτλ
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο.Το δουλευει φιλος εδω και καιρο σε κιχλιδες και ειναι πολυ ευχαριστημενος.Αλλα γιατι δεν κοιτας για να σαι και ησυχος στο στοκαρισμα και αυτα...Χ 2
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/582a120ddd3e4172e65f5c311ce9f303/cl/details/cnid/15243fb718e4f6502.17456648/anid/061016/Eheim%20external%20filter%202260/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |
Πώς σα φαίνεται η τιμή ? | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-06 21:20 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |
Τιμή Hypancistrus Zebra L046 | tazz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 08-04-05 16:04 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |