|
|
||||
|
||||
![]()
Αποτι ξερω η αναπαραγωγικη διαδικασια των κορις διαρκει μια βδομαδα και συμβαινει καθε μηνα.Αφηστε με χει σκασει το παλιαυγο!Φοβαμαι μηπως αυτο που ελεγε ο Dimis για τη τυρφη παιζει ρολο στην εκολαψη αφου επηρεαζει τη σκληροτητα
|
||||
|
||||
![]()
Μην το σκέφτεσαι αρνητικά............... μια εβδομάδα είπες???
Ε, άντε............ κοντεύεις............. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βρηκα σημερα...Εσκασε απτο αυγο αλλα εγω το βρηκα νεκρο....Κατα τις 1 φωτο.
Το καλο ειναι οτι διαπιστωσα οτι τωρα τα παντακια της Κωσταντινας ειναι γονιμα!
|
||||
|
||||
![]()
οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την αναπαραγωγή (χαμηλό βαρομετρικό) αυτές τις μερες και ήδη ειναι απομονωμενα σε δικό τους στρωμμένο ενυδρείο.
Δημήτρη,τι μετρήσεις είχες στο ενυδρείο που τα διατηρούσες;;; κάνω κάθε μέρα μικρές αλλαγές νερού -πιο δροσερού- και εμπλούτισα τη διατροφή τους με κατεψυγμενη τροφή... προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει τπτ, αλλά το ενυδρείο τους -επίτηδες- είναι σε πιο απομονωμένο μερος...οπότε μπορεί να "χασω" και το γεγονός... Για να δούμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
PH 6,8 χωρις co2,εχω μειωμενη αναταραξη
GH 8 KH 4 Ειναι απιστευτο!Το ρημαδι ειναι ζωντανο!Απλα εχει ακομα το λεκιθικο σακο και δεν κινουνταν!Παω να το βγαλω γιατι το περασα για ψοφιο και μολις το ρουφηξα στη συριγκα κινουνταν!!!! ------------------------- Α Κωσταντινα,τα παντα εχουν εγκληματιστει στο χωρο?τρωνε κανονικα?Κανουν μηπως σπαστικες κινησεις σαν να θελουν να βγουν απτο ενυδρειο?
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 09-06-08 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Δημητρη,φαίνονται μια χαρα...
Αυτο που εχω παρατηρήσει ωστόσο ειναι το θηλυκό να είναι πιο "βαρύ"... τα άλλα σαν τρελά (ξερεις τώρα κορυντορας ![]() Αλήθεια, αν υπάρχουν αυγά σε ενα κορυντορας, φαίνεται στο σώμα του;;; Απο μετρήσεις τώρα, έχω ph: 7 gh: 6 θερμοκρασία, 28-29 και με τις αλλαγες δροσερού νερου, φτανει 26.
|
||||
|
||||
![]()
Λενε οτι οταν εχουν αυγα φουσκωνουν κιαλλο τα θηλυκα!τα paleatus μου σημερα ξεσκιστηκαν να γεννανε αλλα δεν προλαβα αυγα...τα φαγαν οι βρωμογαριδες...Οταν κανεις αλλαγες νερου και 24-25 να πεφτει ισως ακομα καλυτερα.Γενικα τα κορις θελουν αρκετα αποτομες αλλαγες για ζευγαρωμα...Θα μου πεις με τετοιο καιρο μπορει να μη χρειαστει καν!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυγα | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-11-07 23:26 |
αυγα?? | Mariel | Αναπαραγωγή | 19 | 31-01-07 08:48 |
(ΣΚΑΛΑΡΟ)ΑΥΓΑ!! | vasilis-arta | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 01-03-05 02:35 |
αυγα killies | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-01-05 11:07 |
Αυγα γιοκ | Entreri1221 | Malawi | 8 | 30-06-03 01:49 |