|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε, βλεπω πολλα ειδη μεσα που δεν ταιριαζουν, αν βλεπω καλα εχεις μονομαχο μεσα, κ επισης φοβαμαι οτι εχεις πολλα ψαρια για τα λιτρα σου. Επισης η αμμος σου μου φαινεται λιγη, θα πρεπει να προσθεσεις και αλλη. Το φοντο που εχεις πισω δε μου αρεσει , εχεις που εχεις φυτα, γιατι να βαλεις κ τετοιο φοντο? Βαλε καλυτερα μονοχρωμο, μαυρο ή κατι σκουρο.
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρω.........το ξέρω
ψάρια όπως ο μονομάχος, 1 platy και κάποια άλλα ασύμβατα μένουν προσωρινά επίσης θα το ελαφρύνω και από τα γκάπυ το φόντο δεν το βγάζω μέχρι να μεγαλώσουν τα φυτά θα φαίνεται άσχημα ο τοίχος και οι σωλήνες είχα μαυρο φόντο αλλά φαινόταν πιο έντονα η εισαγωγή-εξαγωγη φίλτρου, θερμοστάτης, co2 και το άλλαξα ------------------------- χρησιμοποιώ seachem PhosGuard ευχαριστώ να'σαι καλά ------------------------- μετράω με eSha, ακόμη ένα λάθος ε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sorips85 : 08-06-08 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι στικακια δεν ειναι πολυ ακριβη....κατα τη γνωμη μου δεν δειχνουν λαθος τα συγκεκριμενα που εχω δοκιμασει...αλλα ειδικα σε νιτρωδη-νιτρικα δυσκολα βγαζεις ακρη...π.χ. το 0 και το 25 εχουν μηδαμινη χρωματικη διαφορα...
καλυτερα υγρα τεστ ...για νιτρικα και φωσφορικα αν σε ενδιαφερει η καταπολεμηση της αλγης...
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς stickακια
Σε αυτό με τη χρωματική διαφορά έχεις δίκιο Λέω να παω σε υγρά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσοι είμαστε ? | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 20 | 03-05-05 20:31 |
Είμαστε πλέον και εμείς γονείς!!!! | Ιορδάνης | Ζωοτόκα | 11 | 04-04-05 15:01 |
Πόσοι είμαστε; | sps4ever(niktso) | Παραλία - Beach Bar | 70 | 15-10-04 20:59 |