|
|
||||
|
||||
![]()
τα ειχα κοντα ενα χρονο ....αλλα οχι θερμοκρασια στους 30........
αργοτερα τα χωρισα και τα εδωσα σε ενα φιλο οπου εχει μονο κορυ για αναπαραγωγη........ τωρα οι εξυπναδες ειναι περιτες απο καποιους.......... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντος κατεθεσα μια εμπειρια δικα μου και την πειρα μου και ξερω οτι ζουν και σε αλλους φιλους μου σε τετοιες συνθηκες.Τωρα για τιςς εξυπναδες.......δεν ξερω.
|
|
||||
|
||||
![]()
δε λεω για σενα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περισι το καλοκαιρι που το ενυδρειο πηγενε 28+ βαθμους τα schwartzi μου ηταν μια χαρα.... ομως ηταν για κανα μηνα ετσι..δεν ξερω για συνεχωμενα....
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ειμαι σιγουρος οτι μπερδευτηκες .......Δεν εννοω τα παντα δηλ ολα τα κορις αλλα τα pandas που ειναι ειδος κορι......Αγγλομαθη.......::
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα C. schwartzi δεν είναι καλή επιλογή για δισκοενυδρείο καθώς ζούνε σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες στη φύση....(σωστό εύρος θερμοκρασιών αναφέρει το planetcatfish για τα Corys αυτά
![]() Τα Corys που ζουν σε υψηλές θερμοκρασίες και άρα είναι κατάλληλα για δίσκους είναι λίγα...Δες εδώ ένα παλαιότερο θέμα όπου αναφέρω πλήρη λίστα των κατάλληλων Corydoras για υψηλές θερμοκρασίες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εψαχνα καιρο γι'αυτα, δεν θυμασαι?
Corydoras Leucomelas (με δευτερη επιλογη τα sterbai) Ειναι ενα πολυ κοινο ειδος στα ποταμια εκει, αλλα στην Ελλαδα ειχε παρα πολλα χρονια να ερθει. Εφερε τελικα ο Νινταλ καμια 40αρια wild πριν 2 μηνες περιπου. Τα 20 εφυγαν αμεσως, δεν ξερω αν εχει ακομα. Παρε ενα τηλεφωνο. Παντως κανενα δεν αντεχει κανονικες δισκοθερμοκρασιες. Ουτε το Leucomelas. ή οι δισκοι θα ειναι καλα ή τα corydoras. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις μια μεση λυση (πχ 29C) αλλα σε περιπτωση αναγκης που θα χρειαστει να ανεβασεις θερμοκρασια για τους δισκους (πχ 33-34) θα πρεπει να βρεις λυσεις. Ειχα κανει θεματακι με τα Leucomelas οταν τα πηρα εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24596 Δες βιντεακια http://www.youtube.com/watch?v=Ve8nz...A7DA1&index=25 http://www.youtube.com/watch?v=ZMJn5...A7DA1&index=23 ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
SOS στρεσαρισμενοι δισκοι | gogos | Δίσκοι | 19 | 09-10-07 18:18 |
δισκοι bulldogs | Steve | Δίσκοι | 18 | 14-09-07 17:02 |
Guppy & Dropsy (Γκάπυ & Υδρωπικία) | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 17-11-05 01:35 |
Angelfishes & Butterflyfishes των Allen & Steene | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:02 |