|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως να αρχισει ο τζαμας σου να στελνει αθηνα? ![]() ![]() p.s. εχω μια επιφυλαξη για τα 10mm παχος, μιας και 190cm με 70cm υψος μου κανει καπως...(αλλα αφου λες οτι εχει εμπειρια στην κατασκευη ok) |
|
||||
|
||||
![]()
ενα ενυδρείο που έκανα εγώ με τζάμι πάχους 10mm και διαστάσεων 100x40x60 με τις κόντρες χωρίς εργατικά γιατί το έκανα μόνος μου, κόστισε 80ευρω+καπακι 30ευρώ+σιλικόνη 20ευρω συνολο 130ευρώ, νομιζω ημουν τυχερός είναι πολύ καλή τιμή.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω πριν 3 χρονια καλαματα ειχα φτιαξει ενυδρειο 150 λιτρα απο 10αρι τζαμι και για τα τζαμια εδωσα 50ε και γενικα οποτε εχω παρει τζαμια επαρχια ειναι πανω απο μιση τιμη απο της αθηνας
|
||||
|
||||
![]()
Το κόστος των τζαμιών ανεβαίνει κάθε που ανεβαίνει και το πετρέλαιο....Καμμία σχέση οι περσινές τιμές με τις φετινές.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά καμία σχέση και οι τιμές στην επαρχία με της τιμές της αθήνας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ξαναπές το!
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι πιο ακριβο το πετρελαιο στην Αθηνα, τοσα κακοτραχαλα βουνα ανεβαινουν για να μας το φερουν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |
Πώς σα φαίνεται η τιμή ? | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-06 21:20 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |
Τιμή Hypancistrus Zebra L046 | tazz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 08-04-05 16:04 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |