|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ρε γαμώτο μου...............
Τα έκανα προσεκτικά τα τεστ και μάλιστα δύο φορές. Όσο για την όσμωση, καλό θα ήταν βέβαια να την τοποθετήσω και να σταματήσω να την κοιτάω................ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι δεν κανεις καλα με τα τεστ.....!!!
Νερο βρυσης Χανια ph 7.6 GH 8 KH 5...... Mετρημενο απο πολλους χομπιστες και με διαφορετικα τεστ..... Το ph 6 ουτε για αστειο στα Χανια. ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κι όμως............. τόσο μου βγαίνει το ρημάδι............... στο ένα εκ των ενυδρείων
Μου φαίνεται ότι πρέπει να κεράσω εγώ πρώτος καφέ, και να το μετρήσουμε παρέα....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που ησουν σημερα ?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15326&page=7 Μεχρι τωρα πιναμε μπυρες...... ![]() Τότε τα τεστ σου ειναι χαλασμενα..... Σιγουρα δεν βαζεις τιποτα προσθετα ? Μηπως βαζεις τυρφη? Πάντως τετοιες τιμες δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις στα Χανια.... Σε ποια περιοχη μενεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου ρε γαμώτο μου.............. το έχασα...............
![]() Στις καλύβες μένω. Τώρα όσο για τα τεστ, τι να σου πω. Μόλις σήμερα τα πήρα, και μου φαίνεται πολύ παράξενο να είναι χαλασμένα. Αύριο πρωί πρωί (όταν ξυπνήσω εννοώ ![]() Υ.Γ. Πάντως αν κάνετε κέφι, κερνάω καφέ, μπύρες, τσικουδιά ή ότι άλλο γουστάρετε (μαζί βέβαια με τον απαραίτητο μεζέ) αύριο και τα λέμε και από κοντά. ------------------------- Να λοιπόν και οι καινούργιες σημερινές μετρήσεις.............. ΡΗ / GH / ΚΗ........... Στο 280 λίτρων: 6,6 / 4 / 3 ( να πω ότι από χθες έχω βάλει άλλο ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου που προς το παρόν επιπλέει οπότε γι αυτό φαντάζομαι ότι η γενική σκληρότητα έχει πέσει κατά μία μονάδα. Στο 200 λίτρων: 6,8 / 17 / 2 Στο 120 λίτρων: 6 / 10 / 2 Επίσης μέτρησα και το μικρό που έχω και τώρα μεγαλώνουν κάτι ξιφοφόροι εκεί μέσα. Είναι στα 55 λίτρα και οι μετρήσεις είναι: 7,5 / 11 / 5 Το πιο κουφό από όλα είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σε κάποιο ενυδρείο για να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση οι μετρήσεις............... Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι γίνεται................. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotiris7 : 07-06-08 στις 12:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως οταν εξατμιζεται το νερο συμπληρωνεις? Γενικοτερα περιεγραψε μας ακριβως τι αλλαγες νερου κανεις και καθε ποτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι γεγονός ότι οι αλλαγές δεν είναι όσο συχνές θα έπρεπε και ίσως να έπρεπε να αλλάζω μεγαλύτερο όγκο νερού.
Κάθε περίπου 20 μέρες αλλάζω γύρω στο 20% του συνολικού όγκου. Το παράξενο είναο ότι τα ενυδρεία φαίνονται εξαιρετικά ισορροπημένα, δεν υπάρχουν καθόλου απώλειες ψαριών, και μάλιστα στο ενυδρείο των 200 λίτρων, τα sailfin πλέον γεννάνε κάθε τόσο εκεί μέσα, δεν πειράζουν τα μικρά και γενικώς φαίνεται ένας υπέροχος βιότοπος στον οποίο τα ψαράκια αισθάνονται περίφημα. Να πω την αλήθεια μου΄πρώτη φορά αποφάσισα να μετρήσω και το ΚΗ και έχω μείνει άναυδος.......... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι φιλικα ρε παιδια;;;; | μελινακι | Ζωοτόκα | 10 | 22-01-08 21:34 |
ρε παιδια ξερει κανεις? | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-11-07 00:46 |
πως καλιμπραρετε ρε παιδια? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-07-07 09:19 |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |
Πολυ Σκαψιμο Ρε Παιδια | pchrisovergis | Malawi | 1 | 12-01-06 07:33 |