|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φαντασου εγω το εχω στο δωματιο μου το ενυδρειο και παει η αδελφη μου (ειναι και μεγαλη παναθεμα την) και τους φωναζει... ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑ ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑ και μου ανεβενει το αιμα στο κεφαλι αλλα την εκραξα 3-4 φορες και το σταματησε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τι της είπες στο κράξιμο και σταμάτησε; Λες να πιάνει και σε μικρά παιδιά ή μόνο σε μεγάλους;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλα τις ειπα οτι αμα το ξανακανει θα τις ανοιξω το κεφαλι στα 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα γίνεται καθημερινά σχεδόν γιατί εχω έναν αδελφό 5 χρονών και εκτός του οτι τα ταίζει συνέχεια κάνει και δαχτυλιές.Θα βάλω ενα ταμπελάκι και θα λέει μην ενοχλείτε
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΩΡΟ:αααα κοιτα μαμα-μπαμπα ψααακια. ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ
ΜΕΓΑΛΟΙ:ΑΧ τι ομορφα που ειναι. ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλη τη φανταστική ψαροπαρέα του G.A.B και έλεγα πως μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, να είστε καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο σημασία έχει οτι δώσαμε λύση στο πρόβλημά σου, δε νομίζω να μη την είδες...τη λύση...
![]() Και δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το πρόβλημα, δεν είναι ξεχωριστό το δικό σου ενυδρείο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λύση με χιούμορ και καλή διάθεση!!! Τελικά όπως το προανέφερα αυτό είναι αναπόφεκτο.
"καλά έκανα και γέμισα το ενυδρείο με φυτά, σπηλιές και βράχους". |
|
||||
|
||||
![]()
O πιό απλος τρόπος για να είναι ήρεμα τα ψαράκια είναι να μη δεχόμαστε επισκέψεις χεχεχεχε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μετεφερε το ενυδρειο που εχεις στο σαλονι στην κραβατοκαμαρα (αν χωραει βεβαια) και φτιαξε ενα μικρουλι στο σαλονι με ανθεκτικα ψαρια που να μην νιωθουν τπτ ομως.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Εμενα παλι οσοι μπαινουν στο σπιτι μενουν εκθαμποι απο την ομορφια του και πεφτουν μ'ανοιχτο το στομα στον απεναντι καναπε "απολιθωμενοι" και το χαζευουν...
![]() Οποτε και δεν εχω χτυπηματα, φωνες κ.λ.π -Φτιαξτε ομορφα ενυδρεια , πολυ ομορφα ομως(σαν το δικο μου αχαχαχαχα) οχι λιγο γιατι θα εχετε τα ιδια αποτελεσματα-χτυπηματα στο τζαμι κ.λ.π. ![]() (Αλλη μια λυση.... ![]()
|
|