|
|
||||
|
||||
![]()
ναι οκ...θα μιλησουμε απο τηλ..
|
||||
|
||||
![]()
οκ.οποτε θες παρε μου τηλ..και τωρα και αυριο το πρωι...σημερα θα αργησω να παω για υπνο γιατι εχει διαβασμα...
![]() ![]() ------------------------- α ναι τον μονομαχο του πανου τον εχω δει....κουκλος ο λαμπης... ------------------------- διαβασα σε ενα αλλο thread για τις τροφες για σκουλικια....εννοειται τα γνωστα που βρισκουμε στα μαγαζια με δολωματα???και τι διαφορα εχει το ξερο απο το κατεψυγμενο??
Εκείνος που ποτέ δεν κάνει λάθη, ουδέποτε δοκίμασε κάτι καινούργιο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr.geo : 06-06-08 στις 00:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατεψυγμενες και ζωντανες τροφες απο πετ-σοπ το κατεψυγμενο ειναι οπως το κατεψυγμενο κρεας.....απλα καταψυχθηκε..και διατηρειται στην καταψυξη..τα αποξηραμενα με μια ειδικη επεξεργασια χανουν τους χυμους τους και διατηρουνται ετσι για καιρο...εκτος ψυγειου φυσικα στο κουτακι τους..
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον τον πηρα τον μονομαχο...κατακοκκινος και κουκλος....φαινεται να προσαρμοστηκε γρηγορα,γιατι και βολτες κανει και το φαγητο το εφαγε...πηρα ενα φαγητο που μου εδειξε ο πανος...κατι μπιλιες μικρες....απλα να ρωτησω κατι παραπανω που ξεχασα να ρωτησω τον πανο απο κοντα...πως θα καταλαβαω αν η ροη του φιλτρου μου ειναι μεγαλη για τον μονομαχο???δηλαδη αν χρειαζεται η πατεντα που διαβασα???
------------------------- α ξεχασα να πω πως τον ονομασα........πηρα ιδεα απο τον πανο που τον πηρε την λαμπρη και τον ονομασε λαμπη...εγω τον πηρα σημερα που ειναι του ιλαριου...αρα τον ονομασα ''λαριο''.....καλο??
Εκείνος που ποτέ δεν κάνει λάθη, ουδέποτε δοκίμασε κάτι καινούργιο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr.geo : 06-06-08 στις 13:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Mπορεις να τον φωναζεις και Λαρυ!!!!Πιο Αμερικανικο!
|
|
||||
|
||||
![]()
EEEE βαλε και καμια φωτο?
|
|
||||
|
||||