|
|
||||
|
||||
![]()
Άσε την ευθανασία, το ψάρι θα αντέξει, το πιστεύω.Αυτό με τo melafix το σκέφτηκα και εγώ. Δεν ξέρω αν βοηθάει πάντως στο δικό μου έριχνα αντιχλώριο με αλόη. Έχει και η api και η jbl
|
||||
|
||||
![]()
αυτα συμβαινουν με τα αρπακτικα..το οτι στεκεται και δε πλαγιαζει ειναι καλο σιμαδι οσο και να σου φενεται περιεργο αν δεν εχει πειραχτει ζωτικο οργανο μπορει να επουλοθουν οι πληγες του και σε ενα μηνακι να ειναι σαν καινουργιος.. αμα μπορεις ανεβασε καμια φοτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το ψαρι πλαγιασε. πρεπει να εχασε πολυ αιμα. το εβγαλα για να παει μια ωρα νωριτερα.
ευχαριστω για τη συμπαρασταση... στις φωτο το πριν κ το μετα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι πολύ ρε Αντώνη. Κρίμα, είναι απίστευτα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
κακα τα ψεμματα , ψαρια που δεν εχουν συνηθισει να ζουν σε ενυδρειο ειναι πολυ δυσκολο να προσαρμοστουν..... ισως ηταν ενα ξεσπασμα, ισως κατι τυχαιο , ισως οχι....
συμβαινουν αυτα αλλα θα επανελθω.......! |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα κατακρεουργηθηκε το ερμο...
|
||||
|
||||
![]()
Η αιτία του προβλήματος όμως ποια είναι!?
|
||||
|
||||
![]()
Mου φαινεται πιθανη εκδοχη καθως 3 ψαρια σε 400λιτρα ειναι πολυ ανετα αλλα αυτα ισως θελαν περισσοτερο..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω οτι αυτό είναι το θέμα! Έχουν επιτευχθεί και αναπαραγωγές σε ενυδρείο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
elongatus piranha | antonis t83 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 02-01-08 11:18 |
Piranha cariba..... | spectrum | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 19-11-04 23:53 |
Τραγωδια...δηλητηριαση των ψαριων απο CO2 | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-04 01:03 |