|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν βλεπεις καθολου καλα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα που δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας αυτή τη φορά. Σας εύχομαι να περάσετε καλά και λυπηθείτε λίγο και αυτούς που κάνουν δίαιτα γιατί πολύ στη μάσα το έχετε ρίξει.Καλή διασκέδαση και ελπίζω να τα πούμε την άλλη φορά.!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει ανοιξει και στα μερη μου ενα καλο μαγαζι με κρεατικα, παιζει και after ταυτοχρονα!(Μανώλη, με πιανιεεεςςςςς? )
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που στα μερη σου? Αλικιανο ?
Παιδια εγω εκτος Χανιων δεν..... ------------------------- Α ξέχασα να πω οτι οποιος μπορει ας φερει μερικα κλαδεματα..... ![]() Το νεο 400αρι δεν γεμιζει ευκολα...... Επίσης χαριζονται λελεουπι...... και cyprichromis (1+3) ...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 05-06-08 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασίες ανακοινώνεται οτι το προγραμμα για σημερα εχει ώς εξής:
Χαλκινα (δίπλα στον ιστιοπλοικό), 9:00. τυχών ενστάσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως. xixxixixix
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |
Συνάντηση Θεσσαλονίκης | Tsok | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-09-06 14:58 |
Συνάντηση 01/10 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 27-09-05 15:27 |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |
Συνάντηση Κρητικών | newfish | Greek Aquarist's Boards | 3 | 13-08-05 05:38 |