|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ηξερα τιποτα τοτε. Αλλα μην φανταστεις τιποτα φοβερο. δυο μερες. Ηταν καλοκαιρι και ειχα αλλες δουλειες τοτε.(μπαρακια - παραλια - τουρισμος) με τον χαμαιλεοντα θα ασχολουμουνα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα B.strauchi, E.modestus,P najadum ,και Ζ.situla δεν μου λεν τιποτα ως ονομασιες. Ισως αν δω εικονες να τα εχω παρατηρησει.Θα το ψαξω και θα σου πω. |
|
||||
|
||||
![]()
είναι τα: αμφίσβαινα, νανόφιδο, σαΐτα κ σπιτόφιδο αντίστοιχα, την σαΐτα όμως που θέλω να βρω είναι σε μελανιστική μορφή (ολόμαυρη) κ όχι την "κλασική".
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Σαιτα την εχω δει μονο στην κλασσικη μορφη της,κι εχω δει πολλες, θα πρεπει η μελανιστικη να ειναι πολυ σπανια..
Κι επειδη εγω δεν μπορω να εχω καποιο ζωντανο ερπετο αυτη τη στιγμη ως κατοικιδιο, καθησα κι εφτιξα ενα ζωγραφιστο.. Ειναι ενα φυσικο ξυλο που βρηκα στην παραλια βασικα,αλλα ειναι τοσο αληθοφανες με την πρωτη ματια που μπορειτε να φανταστειτε τι παθαινουν οι επισκεπτες μου που το πρωτοβλεπουν ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στην Κερκυρα εχει παρα πολλες Σαιτες....τωρα ποιες ειναι, δεν ξερω...και να σας πω την αληθεια...δε θελω να μαθω....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 02-06-08 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι επειδη σημερα ειμαι και λιγο αφηρημενος,
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο. Προσεξε μη σου φαει τα ψαρια.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-08-07 23:01 |