|
|
||||
|
||||
![]()
ουρίτσες εμφανίστηκαν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω οτι τα μάσησε! Συνήθως μέχρι να έχουμε free swiming τα μαζεύει πάλι στη φωλιά!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είδα να αφήνει τίποτα από το στόμα του...και το γεγονός είναι ότι ο τύπος είναι πολύ πιο ενεργητικός τώρα από μέχρι σήμερα το απόγευμα. πιστεύεις ότι πρέπει να τον ξαναβάλω μέσα; το φίλτρο να το ανοίξω πάλι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο θέλει προσοχή να μην δημιουργεί ροή διότι τα μικρά είνα πολύ ευαίσθητα και η ροή μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα π.χ. στραβή σπονδυλική στήλη.
Από την άλλη σίγουρα δεν τα βλέπεις να τα βγάζει γιατί τα κολάει πάνω στην φωλιά, σήμερα όμως πρέπει να είσαι σε free swiming κατάσταση επομένως δεν θεωρώ απαραίτητο να επιστρέψεις τον αρσενικό μέσα άσε που θα έχει στρεσαριστεί και θα γίνουν πιθανόν χειρότερα τα πράγματα.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=W7jVJf7FOu0
αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε μερικά να κινούνται πάνω κάτω. αυτό συνέβη στις 10.30 σήμερα το πρωί. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πολλά περισσότερα. Τη φράση του μικρού στην αρχή την αφήνω στην κρίση σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τη φωτοσύνθεση την είδα τα μικρά οφείλω να πω όχι
![]() anyway ταϊζεις αρτέμια από την τρίτη περίπου μέρα με ρέγουλα αλλά συχνά. Αν δεν έχεις ξεκινήσει καλιέργεια προλαβαίνεις! Δεν πρέπει να αφήσεις τον λεκιθικό σάκο να αδειάσει εντελώς!
|
||||
|
||||
![]()
τώρα που δεν έχω φίλτρο να παίξει αεραντλία;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να σας συστήσω τον ... Lucius | lucy | Bettas | 48 | 17-04-08 10:22 |
Λέω να περάσω απο τον Σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 06-01-08 11:46 |
να σας συστησω τον ερμη | rita | ¶λλα ζώα | 20 | 02-11-06 09:22 |
Να σας συστήσω το...Μανώλη! | DimmyF | Bettas | 18 | 27-09-06 14:45 |