|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν προκειται να φανε τιποτα απο ετοιμες τροφες αυτα ουτε υπολειματα τροφων τρεφονται αποκλειστικα απο αλγη<εσυ μπορει να μην το βλεπεις> και οταν δεν υπαρχει τιποτα τρεφονται και απο μαλακες ριζες<ξυλο>
εχω κανα δυο χρονια καμια 15αρια και δεν εχουν φαει ποτε ετοιμες τροφες βασικα αστα ετσι δεν εχουν προβλημα ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 29-05-08 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρείο φίλου μου έχει πήξει στα zebra, τα ταϊζει σπιρουλίνα και την τρώνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
για να εκκολαφθουν τα αυγα,τι απαιτησεις θελουν.....?????
|
||||
|
||||
![]()
υφαλμυρο νερο θελουν για να αναπαραχθουν αυτα ειναι σχεδον αδυνατο
|
||||
|
||||
![]()
ok thanks.........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγοφάγα: neritina natalensis (ως τώρα διαπιστωμένα ασφαλή) | apten | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 27-01-08 17:22 |
Απορίες για zebra snail | Vasilizzz | Σαλιγκάρια | 8 | 13-03-06 13:37 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |