|
|
||||
|
||||
![]()
εχω δει σε πολλα ενυδρεια.......
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να συμβιώσουν .
Αλλά μην αφεθείς μόνο σε αυτά ,για το καθάρισμα του πυθμένα. Το σκούπισμα βυθού επιβάλετε έτσι και αλλιώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Aν εχεις μεγάλο ενυδρείο 600-700λιτρα δεν μπορείς να βάλεις ενα Myxocyprinus asiaticus asiaticus?Νομίζω πως είναι καθαριστής απο οτι διάβασα.Και πρέπει να κοστίζουν.Οπότε 2-3 μηλοσαλίγκαρα και μια σκούπα βυθου
|
||||
|
||||
![]()
ειναι συμβατο αυτο το ψαρι με χρυσοψαρα..?????
|
||||
|
||||
![]()
Kανένα άλλο είδος δεν είναι συμβατό με χρυσόψαρα!
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω γι'αυτο μου φανηκε παραξενο.....
|
||||
|
||||
![]()
"Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν".
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά έχω στο 200άρι μου χρυσόψαρα με apple. Αρμονική συμβίωση. Μερικά "σπρωξίματα" τον πρώτο καιρό μέχρι να συνηθίσει το ένα είδος το άλλο αλλά τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ένας τρώει το φαΐ του, ο άλλος τα αποφάγια και ζήσανε αυτοί καλά....
![]() ------------------- Myxocyprinus asiaticus asiaticus ![]() Θα βάλεις αυτό το τέρας με χρυσόψαρα; http://www.csupomona.edu/~jskoga/Aquariums/myxocyprinus/myxocyprinus.html |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Σκοπεύω να βάλω ένα μικρό χρυσόψαρο στο 30άλιτρο που μου μένει ελεύθερο. Μάλιστα σκοπεύω να πάρω ένα από τα μικρά βασανισμένα ψάρια που πουλάνε στα πανηγύρια και τις λαϊκές αγορές. Να κάνουμε και μια καλή πράξη!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 απορίες.Για πέτρες,apple snail και moonlight | madlef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-06 00:46 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |