|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως παρατήρησε και πιο πάνω ο συνχομπίστας xontros, στις φωτό το ενυδρείο φαίνεται σαν να μην πατά ολόκληρο επάνω στο έπιπλο. Όντως συμβαίνει αυτό ή με ξεγελούν τα μάτια μου;
Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να του εξασφαλίσεις σωστή στήριξη, πάντα με κριτήριο την ακεραιότητα του ενυδρείου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να αναψεις κανενα κερι τωρα..!
Φιλε αδειασε το νερο σε δοχεια και επιχειρισε να το βαλεις σωστα στη θεση του. Αν δεις ζορια μην το κανεις. Προσεξε επισης τις πετρες μην παει να φυγει καμια. Απο ψαρια που ρωτας, να ξερεις οτι στα λιτρα σου μπαινουν μεχρι 4 mbuna. Αν θα κανεις κανενα πιο μεγαλο να ξερεις οτι δεν βαζουμε μαζι της ιδιας οικογενειας (π.χ. labidochromis) γιατι υβριδιζουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ζαγορακη το κερι ειπε ο φιλος νατο αναψεις γιατι αν δεν παταει ολος ο πατος του ενυδρειου στην βαση,παιζει να ραγισει κ να εχεις αλλα μετα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Λεω να αναψεις κανενα κερι που δεν εχεις μαζεψει ακομα το ενυδρειο απο το πατωμα σε μικρα μικρα κομματακια. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ριψοκινδυνο αυτο που φαινεται στην φωτο.
Καταλαβαινεις τι σου λεω??? Το δικο μου Rio 180 με 3 ποντους νερο και πετρες μεσα το ειχα μετακινησει λιγο. Σε αυτο στηριζομαι και σου λεω οτι αν αφησεις κι εσυ τη διακοσμηση μεσα και λιγο νερο ισως μπορεσεις να το βαλεις να πατησει οπως πρεπει. Μην χαλασεις τιποτα, βαλε το νερο σε δοχεια, μετακινησε το, και ξαναβαλε το νερο μεσα. Ειμαι σαφης? υ.γ. Για το καλο σου τα λεμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπείτε στο ακόλουθο link να δείτε τη παρουσίαση του ενυδρείου!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25299 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες σχετικά με το Φιλτρο, τη Διαμόρφωση Βυθού και το Φωτισμός σε νέο RIO 125 lt | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 13:11 |
Το νεο μου fish only ενυδρειο | Tricky | Fish Only | 8 | 25-11-06 17:41 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Lary80 | Malawi | 18 | 23-02-05 09:32 |
Photo απο το νεο ενυδρειο μου 400Λ | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-02-04 12:40 |