|
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπανε και οι πιο εμπειροι προλαλησαντες το φιλτρο ειναι προβλημα και σιγουρα μεσα στο καλοκαιρι θα βρεις κατι να το αντικαταστησεις...τωρα κατι μου λεει οτι εχεις μπερδεψει το κερατοφυλλο με τη java moss.....παντως για τα molly θα σου ελεγα να μην βαλεις γιατι τα 15 ψαρια που εχεις ειναι ηδη αρκετα (και απαγορευτικα για το φιλτρακι σου).....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
To φίλτρο θα το αντικαταστήσω άμεσα.Τις χήρες θα τις βγάλω όπως και τον πλέκο που θα πάει στο μεγαλύτερο ενω θα βάλω και σε ενα καινούριο 20λιτρο τον γλύφτη.Δεν θα βάλω άλλα ψάρια.Τον σπάγγο τον έβγαλα.Το πυθάρι είναι σαν κρυψώνα για τον πλέκο αφού δεν χωράει στα κενα που έχω με τις πέτρες.Εξωτερικό φίλτρο θα βάλω αλλά δεν ξέρω πιο και ποσα lt/h πρέπει να είναι.Μπορείτε να μου προτείνετε εσεις κανένα καλό γι'αυτά τα λίτρα;
|
||||
|
||||
![]()
ΕHEIM 2213 πουλιέται και ένα μεταχειρησμένο στα 45euro στης αγγελίς ψαξτο θα το βρεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει μια σειρά προτερεότητας οπότε δύσκολα αν και έκανα προσφορά.
Αν δεν υπάρξει άλλος αγοραστής το πήρα. ------------------------- Παράθεση:
-------------------------
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 27-05-08 στις 19:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
guppy me xires
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKIROOOO |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί κάνει ο πλεκό με γκάππυ...?οι χήρες?ο cae με τα νεογέννητα ?
Οι παραμέτροι νερού που χρειάζονται τα περισσότερα cory συναντούν οριακά τις παραμέτρους νερού που θέλουν τα γκάππυ. Από άποψη περιοχών δεν πάνε... Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν διατηρεις μια θερμοκρασια στους 26 και ph 7-7.5 πιστευω οτι γινεται να συνυπαρξουν...τωρα το θεμα των περιοχων ειναι προβλημα...εμενα παντως συμβιωνουν αρμονικα εδω και καιρο.....
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί με άκουσες να λεω πως πανε τα γκαπι με χηρες και με πλεκο;Κορυ επειδή δεν πιστεύω πως θα βρω πουθενά θα έχω μονο γκάπι και τον γλύφτη.Αν και μπορεί να βάλω στο 180lt τον γλύφτη τον αλμπινο.Οι χήρες θα φύγουν το συντομότερο δυνατό όποιος τις θέλει τις πέρνει.
|
|