|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο Χρήστος,εν μέρει.Αν και δεν φαίνεται για 150 λτ το εσωτερικό με ένα εξωτερικό ακόμα θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με το παραπάνω.Ένα 2080 ή 2180 γιατί το 2260 θέλει "μπουρί" για εξαγωγή, αν δεν κάνω λάθος.Έχω ένα παραπλήσιο ,σε διαστάσεις, ενυδρείο (Elite 2000) και με το 2180 και το Tunze river pack για εσωτερικό (λόγω περιορισμών-είναι διπλής όψης) τρέχει μια χαρά.Το δικό του εσωτερικό υπερκαλύπτει τις ανάγκες του
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ριμάδι για pc στην δουλειά μου μπλοκάρει τις φωτογραφίες θα το δω το απόγευμα και θα σας πω . Πάντως αν έχει όντως 150 λίτρα χωράω και εγώ σαν βιολογικό υλικό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Δεν μπορω να μπω στο chat | Μάνος Καλονόμος | Greek Aquarist's Boards | 1 | 03-06-05 15:19 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ! | nelly | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 06-10-04 12:39 |