|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλαβα καλα εχεις 6 Τ8 * 39 βατ συνολο στα 240 βατ , με δυο κρεμαστες ΜΗ στα 150 βατ δεν θα καις πολυ περισσοτερο αλλα το φως που θα παρεις ειναι για μενα πολυ πιο ομορφο και φυσικο......Αν θες τη γνωμη μου θα μικραινα τον χωρο που εχεις για τις λαμπες και θα αφηνα μεσα μια τ8 ακτινικη για moonlight και μια Τ5 ακτινικη να δουλευει μαζι με τις \ΜΗ ωστε να τονιζει ακομα περισσοτερο τα χρωματα των ψαριων.......
Τωρα απο κει και περα για ΑΟ, μια τριων σταδιων για τουλαχιστον 100 γαλλονια τη μερα ειναι ο,τι πρεπει (ο Τρικι εχει σχετικη αγγελια σε καλη τιμη)...... Διοξειδιο δεν χρειαζεσαι ......Το πεχα θα πεσει μονο του εφοσον χρησιμοποιεις μαλακο νερο.....Αντιθετα ενα απλο πεχα μονιτορ θα σε βοηθουσε να εχεις τον ελεγχο του ενυδρειου........Φιλτρο κρατας αυτο που εχεις και αγοραζεις και 2 2028 http://www.aquaristic.net/shop.php/s...archparam/2028 ή ενα τετοιο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...filter%202260/ για πιο οικονομικη λυση αλλα οχι καλυτερη ...... UV για τα λιτρα σου αν τη θελεις για απολυμανση http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%20UV-C%2036W/ αν τη θελεις για την αλγη http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%20UV-C%2018W/
|
||||
|
||||
![]()
με 36 watt απολυμανση σε 1000 τοσα λιτρα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
OI UV μπαινουν στο φιλτρο?
αν ναι τοτε μπορω να βαλω μια για την αλγη στο ενα 2028 κια μια για απολυμανση στο αλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά ο φίλος λέει ότι στο ενυδρείο του έχει ένα εσωτερικό φίλτρο 150 λίτρα , αν το καταλαβαίνω σωστά θα είναι ή στην πλάτη ή στα πλάγια με την μορφή sump . Αν έχει τόσο χώρο τι να τα κάνει τα κάνιστρα να δώσει τζάμπα κανά 700€ ή το sump .
Φίλε μου βάλε μια φωτό να δούμε το εσωτερικό φίλτρο γιατί από ότι υποψιάζομαι δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις φίλτρα και θα γλυτώσεις λεφτά . Συμφωνώ με τον Pritani 2 ΜΗ 150 wat αν δεν έχει μωρό στο σπίτι είναι ότι πρέπει |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο Χρήστος,εν μέρει.Αν και δεν φαίνεται για 150 λτ το εσωτερικό με ένα εξωτερικό ακόμα θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με το παραπάνω.Ένα 2080 ή 2180 γιατί το 2260 θέλει "μπουρί" για εξαγωγή, αν δεν κάνω λάθος.Έχω ένα παραπλήσιο ,σε διαστάσεις, ενυδρείο (Elite 2000) και με το 2180 και το Tunze river pack για εσωτερικό (λόγω περιορισμών-είναι διπλής όψης) τρέχει μια χαρά.Το δικό του εσωτερικό υπερκαλύπτει τις ανάγκες του
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ριμάδι για pc στην δουλειά μου μπλοκάρει τις φωτογραφίες θα το δω το απόγευμα και θα σας πω . Πάντως αν έχει όντως 150 λίτρα χωράω και εγώ σαν βιολογικό υλικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον δεν το εξηγησα καλα......Δεν ειναι η μια ειδικη για αλγη και η αλλη ειδικη για απολυμανση.....Απλα η μια εχει περισσοτερα βατ οποτε εκτος απο την αλγη μπορει να σκοτωσει και καποια μικροβια........και ναι σιγουρα τα 36 βατ δεν ειναι αρκετα για 1000 λιτρα αλλα κατι κανει........ Τωρα απο τις φωτο το εσωτερικο δεν φαινεται 150 λιτρα με τιποτα, περιπου για 50 λιτρα φαινεται..... και να σου πω δεν τα εμπιστευομαι πολυ τα εσωτερικα .......
|
||||
|
||||
![]()
και μιλαμε για τα αιωρουμενα σωματιδια αλγης δεν καθαριζει ενυδρειο με αλγες αν βαλουμε uv
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις uaru
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Δεν μπορω να μπω στο chat | Μάνος Καλονόμος | Greek Aquarist's Boards | 1 | 03-06-05 15:19 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ! | nelly | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 06-10-04 12:39 |