|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως που ειμαι πολυ καινουργιος και τελειως ασχετος,εμεινα εντυπωσιασμενος απο το ποσο γρηγορα και ολοκληρωμενα μου απαντουσανε...ειναι ολοι πολυ προθυμοι εδω...το ειπα και στον πανο οταν τον γνωρισα και απο κοντα..αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν με πειραξε λιγο και οι απαντησεις καποιον που ηταν αποτομοι στις ερωτησεις μου...λες και ενας πρωταρης δεν εχει δικαιωμα να εχει αποριες...σε αυτα που λεει ο πανος πιστευω οτι,οπως και σε καθε foroum πρεπει να μην υπαρχουν ποστ που να βριζουν...και φυσικα να διαγραφονται..τωρα οσα εχουν εντονη αντιπαραθεση δεν θα πρεπει να διαγραφονται γιατι η αντιπαραθεση ειναι κατι καλο που μπορει να ειναι επικοδομητικη..........
![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχει κανεις το CD "AGA Aquascaping Contest"? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-03-05 00:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |