|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο !!!!
![]() Και να εξηγησω. Το substrat λενε ειναι το καλυτερο αφου μπορει να φιλοξενησει τη διπλασια βιολογια. Ποιος το λεει αυτο ομως, δεν ξερω. ![]() Εγω εχω ενα 2026 και απο τη μανα του ειχε : 2 Liter Ehfimech, 2 Liter SUBSTRATpro, 1 foam plate, 1 Ehfisynth fleece. Και ειμαι ευχαριστημενος απο τη φιλτρανση παρα πολυ. Παρατηρω οτι το σετ εχει μεσα για βιολογικο (substrat) και για μηχανικο υλικο σε μορφη μακαρονιου (Ehfimech). Και λεω : αντι το μηχανικο μακαρονι της eheim γιατι να μη εβαζα το siporax της sera που ειναι και βιολογικο και μηχανικο ![]() Ιδιως τωρα που το εχει και "χυμα" σε καλη τιμη ο γερμανος, 5¤ το λιτρο. Αν και τωρα διαβαζω βγηκε απο την eheim νεο "siporax" με ικανοτητες substrat. Δηλαδη και μηχανικο και βιολογικο υλικο μεγαλης δυνατοτητας φιλοξενιας σε βιολογια. bioMECH http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...v&t=temartic_e _
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
substrat - siporax | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-01-06 09:00 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |