|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι ενυδρειο για τρελα γουστα........Μια ωραια αμμο κατω , τεραστιες ριζες πλεγμενες και λιγα φυτα ειναι οτι πρεπει........ Για το φωτισμο δεν νομιζω οτι μπορεις να επιλεξεις κατι αλλο απο ΜΗ κρεμαστες .......
|
||||
|
||||
![]()
πες κατι και για φιλτρο ρε νικολα.........
υ.γ.να μαθαινουμε και εμεις
|
||||
|
||||
![]()
τοσο μεγαλο ενυδρειο να ξερεις οτι ειναι πολυ πιο ευκολο στη φιλτρανση απο οτι ενα μικρο....(εχοντας παντα μια λογικη ιχθυοφορτιση).....Τρια μεγαλα κανιστρα ειναι μια καλη λυση , ενα μεγαλο diy ειναι και αυτο μια λυση......ενα σαμπ ειναι και αυτο μια λυση το εσωτερικο ειναι σιγουρα η τελευταια λυση.....Εξαρταται που θα το στησεις και τι βασταει η τσεπη σου........
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο όταν λες μεγάλο diy τι περίπου εννοείς?
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοω βαρελακι για τουρσι (20-40 λιτρων) γεματο με βιολογικο και μηχανικο που θα λειτουργει με εξωτερικη αντλια........
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια πολλα watt δε λετε?αμμο κατω φουλ ριζες και επιπλεοντα φυτα μονο τι να τις κανει τις MH?
ακομα το φιλτρο τι σχεση εχει αν ειναι εξωτερικο κτλ εφοσον σηκωνει την ιχθυοφορτιση του? υ.γ δεν ειναι τα χωραφια μου οι δισκοι απλα νομιζω οτι το χρημα πρεπει να το επενδυσει σε μια καλη οσμοση και σε co2 σαν προτεραιοτητα οχι να δωσει καμια 1000αρα για φιλτρα και φως και μονο φακι να χει απο φυτα και τιποτα moss τι προβλημα εχουν οι δισκοι?
|
||||
|
||||
![]()
τις νανοκιχλιδες τις ονομασα κιολας φιλε crazyio ειπα "ραμς απιστογραμμα κτλ"
αυτη τη στιγμη το ενυδρειο φοραει 6χ gro lux T8 αλλα δεν κανουν καλη δουλεια... για τα κρεμμαστα που λετε το εχω σκεφτει και εγω! αλλα πως γινεται η δουλεια? ευχαριστω πανο με βοηθησες παρα πολυ! τωρα καποιος καλος και εμπειρος δισκοφιλος θα μπορουσε να μου φτιαξει μια λιστα με προτεινομενα α) φιλτρα β) Α/Ο γ) CO2 δ) UV (για τα λιτρα μου υπαρχει?) ------------------------- Uaru amphiacanthoides ταιριαζουν με δισκους? βασικα σκεφτομαι να βαλω μονο floating plants. ----------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chriskousis : 26-05-08 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Δεν μπορω να μπω στο chat | Μάνος Καλονόμος | Greek Aquarist's Boards | 1 | 03-06-05 15:19 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ! | nelly | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 06-10-04 12:39 |