|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το είχα υπόψη μου αυτό από την αρχή. Τώρα το ακούω ότι έχει αρχίσει να ξαναδυναμώνει ο θόρυβος. Νομίζω ότι κάτι δε πάει καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως βαζεις κανα διοξειδιο στην εισοδο του φιλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι δε ξέρω τι συμβαίνει και κάνει θόρυβο. όταν ξεκινάει να δουλεύει δεν ακούγετια τίποτα και μετά από λίγο αρχίζει πάλι το γκρρρρ..... δε ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά.όταν κουνάω το φίλτρο κανονικά πρέπει να βγάζει φυσαλίδες αέρα ή όχι. Το φίλτρο δουλεύει κανονικά και δε βγάζει φυσαλίδες, αλλά μόλις το κουνήσω βγάζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κούνα το μέχρι να βγάλει όλον τον αέρα ....
Κοίτα μήπως από κάποια ένωση μπαίνει αέρας μέσα ..
|
||||
|
||||
![]()
το O-ring (λαστχενιο κολλαρο) ειναι ενταξει?
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα έκανε πάλι τον ίδιο θόρυβο. Θα το βγάλω σήμερα τελείως και θα το πάω στο μπαλκόνι όπου και θα το εξετάσω εξονυχιστικά, γιατί κάθε φορά που το εξετάζω μέσα τρέχουν νερά μέσα στο σπίτι. Μετά έρχεται η γυναίκα και εγώ κάθομαι σα παιδάκι που το ξέρει ότι έχει κάνει μαλακία. μετά μου ρίχνει αυτό το βλέμα που λέει, μαζεψέ τα!!!!!
![]() οπότε πρέπει να βρεθεί λύση. Το πολύ πολύ να αντικατασταθεί με ένα eheim και τέλος τα προβλήματα. ------------------------- εγώ παραιτούμαι από τη προσπάθεια να το φτιάξω. Το πουλάω 30ευρώ αν κάποιος κρίνει ότι μπορεί να το φτιάξει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKOBAS : 26-05-08 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Θόρυβος από φίλτρο EHEIM | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-05-08 23:44 |
Διακόπτης σε φίλτρο. | lucy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 13-12-07 10:08 |
Θόρυβος στο EHEIM 2213 | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 24-10-05 22:48 |
θόρυβος απο σκίμερ | thalasinos | Φίλτρανση | 5 | 26-03-04 20:30 |