|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα 16 παρα ειναι πολλα εχω την εντυπωση
|
||||
|
||||
![]()
16αρι τζαμι ειναι ο ορισμος της υπερβολης.Για δοκιμασε να σηκωσεις ενα κομματι 16αρι 160Χ80.Μιλαμε για κιλα οχι αστεια!Εγω για να κοιμομουνα ησυχος τα βραδια θα πηγαινα σε 12αρι με 15αρι πατο.Πες με υπερβολικο αλλα ετσι μπορεις να κοιμασαι πιο ησυχος απο το 8αρι που διαφωνω καθετως.Προσωπικη γνωμη χωρις παρεξηγηση.Οσο για τις διαστασεις που θες το πιο super θα τανε 60 υψος και 80 πλατος.Αλλη αισθηση για φυτεμενο........Αυτα απο μενα.Για φιλτρο σαμπ ασυζητητι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με Nik25, όντως επειδή το έψαξα το 8άρι είναι λίγο για τόσο πολύ μήκος, όχι οτι δε θα μπορούσε να κρατήσει αλλα δε θα κοιμάσαι ήσυχος όπως είπε και ο Nik! Τώρα απ'την άλλη 12 πλαϊνά και 15 πάτο πάλι πολλά μου φαίνονται! Νομίζω πως μπορεί να γίνει η δουλειά με 10άρι και 12-13 για κάτω, με τη προϋπόθεση οτι δε θα γίνει 80 ύψος, αν γίνει όπως το σκέφτηκες αρχικά τότε συμφωνώ με το πάχος που σου προτείνει ο Nik...
Να ξέρεις όμως πως μιλάμε για 800 λίτρα ενυδρείο χωρίς πέτρες υπόστρωμμα βάρος τζαμιού φίλτρο σαμπ και όλα τα συναφή, θα σου πάει εύκολα ενάμιση τόνο η δουλειά και πρέπει να προσέξεις που θα το βάλεις, τη βάση του κλπ...
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά
Γιατί προτείνετε σαμπ για φίλτρο και όχι ένα fx5 ![]() ![]() ![]() Παντός μην φανταστείτε να πάρω την υπερβολή με τα φυτά καμία 10 θα έχω και αυτό γιατί δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη νεου ενυδρειου | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 21-11-08 17:27 |
Αποριες Νεου για κατασκευη ενυδρειου | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 14-10-06 19:14 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |
κατασκευη νεου ενυδρειου... (plywood tank) | sharkman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 11-07-05 17:10 |
κατασκευη νεου ενυδριου...! help wanted | bas_754 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-05-05 13:07 |