|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά πάω για 2 ενυδρεία 40Χ30Χ25 ΜχΠχΥ.
Ζήτησα συληκόνη 100/100 καθαρή για ενυδρειακή χρήση και μου έδωσαν συλικόνη Nirlat Silcone R.T.V 100/100.Εχει μονο 2 ευρω. ------------------------- Τα τζάμια θα είναι 5ρια και μου είπαν πως μπορώ να μην βάλω κόντρες{εγώ όμως θα βάλω στην βάση για να είμαι πιο σύγουρος.Μπορείτε να μου πείτε ποσο{διαστάσεις}πρέπει να είναι οι κόντρες;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 24-05-08 στις 13:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
διαστασεις μηκος οσο το ενυδρειο σου και πλατος καπου στα 4-5 εκ. παλι 5 αρι το τζαμι
|
|
||||
|
||||
![]()
οk.Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα φτιάξω ενυδρείο θέλω να μου πείτε καλή τύχη γιατί προβλέπω να έχω κανένα ατύχιμα με τα τζάμια.Θα είμαστε 3 παιδιά οι δυο θα κρατάνε τα τζάμια και ενναλάξ θα κολλάμε τροχίζουμε μοντάρουμε.Τα τζάμια τα παραγγήλαμε αμοντάριστα επειδη απ'οτι διάβασα στο γη και υδωρ μικραινει ο χώρος κόλησης
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή μικρού ενυδρείου | oscar | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-09-04 12:50 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |