|
|
||||
|
||||
![]()
ναι παιδια ειναι αρκετα ακριβα γκεκακια και απο τα αγαπημενα μου.
γενικα οι σαυρες του ειδος γκεκο ειναι κατ εμε οι καλυτερες,εχουνε τρελη ποικιλια χρωματψν,σχεδιων,μεγεθων τα παντα,αλλα 2 φιδια περιμενω και ζωα τελος,μετα το φθηνοπωρο αφου εχω φτιαξει καινουριο χωρο και ταξινομησει τα τερραριουμ τους θα παρω περισσοτερα,σας ευχαριστω ------------------------- οχι δεν εχει κομενη ουρα ετσι γινεται η ουρα αυτονων των γκεκο πολυ μικρη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIKOL : 23-05-08 στις 01:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε κολλησα με το τελευταιο...πανεμορφο....αληθεια,με ποσα ερπετα συγκατοικεις αυτη τη στιγμη...???
|
|||
|
|||
![]()
Τι φιδια ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
μονο τα ερπετα μου ειναι 16,τα αλλα ειναι αλλα ζωα.
τα φιδια που περιμενω ειναι μια οχια ερημου και μια μινι κομπρα.
|
|||
|
|||
![]()
Με κερατακια πανω απο τα ματια η οχια?
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως το καλοκαιρι δεν πρεπει να εχεις προβληματα με μυγες και κουνουπια.....καθαριζουν αλλοι για παρτη σου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η οχια λεγεται cerastes cerastes.προσοχη υπαρχουνε 3 ειδη ειναι τα εξης¨
1)cerastes cerastes(desert horned viper) 2)cerastes mutila(desert semi horned viper) 3)cerastes vipera(most common desert viper with no horns) ποτε δεν δινω εντομα πιαστα απο εξω στις σαυρες μου δεν κανει
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μια ταραντουλα που ειχα τη ταιζα ακριδες (χοντρες) οταν μπορουσα να πιανω, ΟΥΦ. Μια μερα την ταισα και ενα σκορπιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα και περιεργα ζωακια ειναι και οι χαμαιλεοντες.....το σκεφτομουν πολυ σοβαρα πριν λιγο καιρο....εχεις καμια εμπειρια...???
|
|||
|
|||
![]()
Ειδα ενα απιστευτο paludarium φουλ φυτεμενο πανω και κατω! Πανω ειχε χαμαιλεοντα και κατω δισκους ! Θεικο απλα! Bαριεμαι να ανεβασω φωτο αλλα θα το βρειτε στη κατηγορια αυτη στο http://www.aquaticplantcentral.com/ .
|
|
||||
|
||||
![]()
οι χαμαιλεοντες εχεις δικιο ειναι εξαιρετικα ζωα και πολυ φιλικα και αρκετα δεκτικα στον χειρισμο.
δεν ειχα ποτε χαμαιλεοντα,δεν ετυχε δηλαδη γιατι η φροντιδα που θελει ειναι πιο προσεγμενη απο αλλες σαυρες και ακομα δεν ειμαι ετοιμη για χαμαιλεοντα,αλλα σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον γιατι οχι??? πανεμορφα πλασματα. τι ταραντουλα ειχες θεοφιλε?μηπως θυμασαι να μου πεις το ειδος της? εγω προς το παρον 2 εχω ειναι φτηνες και κουκλες θα ερθουνε και αλλες. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-08-07 23:01 |