|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο εισαι πολυ φιλοζωος......ωραια χομπυ εχεις....συνεχισε ετσι και καλο κουραγιο με τοσα ζωα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα σας ευχαριστω παιδια,η αληθεια ειναι πως ειχα ενυδρειο με χρυσοψαρα για πολλα χρονια και μου αρεσουν παααααρα πολυ εννοιτε,και ισως να ξαναπαρω καπια στιγμη ειναι γλυκητατα ψαρακια,δεν υποτιμαω ποτε κανενα ζωο εκτος απο μερικα.
τα ψαρακια που περιμενω ειναι κ αλλα κλαριας χαχα,2 μονομαχους,1 πλακοστομο και καπιο snakehead πως σας φαινονται? αληθεια τοσα ποστ κανω?πυτε που παιρνω χαμπαρι,απλα μαρεσει να γραφω σε φορουμ με αρκετους ανυχτομυαλους ανθρωπους ![]() υ.γ¨ο αστριτης(vipera berus) ειναι μια απο τις 5 ελληνικες οχιες,πανεμορφο ζωο αλλα οχι τοσο επικυνδυνο ωστε να πας αμεσα στον α.πετρο. εξαρταται απο πολλους παραγοντες
|
||||
|
||||
![]()
Όντος πανέμορφο ήταν. Αυτό που ξέρω εγώ (εσύ έχεις περισότερες γνώσεις βεβαια πλέον) ειναι ότι αν δεν έχεις κάποια βοήθεια εντός 15λεπτών μας αφήνεις χρόνους. Είναι λάθος;
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγα λαθος θες ωρες για να πεθανεις αβοηθητος
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το ειπες για καλυτερα η για χειροτερα???..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ έκανα λάθος τόσα χρόνια; Μου γκρέμισες τα παιδικά μου όνειρα
![]() ![]() ![]() χαχα τα φίδια είναι τα ποιο παρεξηγημένα στο πλανίτη, ενω δεν ειναι επιθετικά με τους ανθρώπους, επιτίθωνται μόνο για άμυνα ακόμα και αν δεν ξέρουμε ότι τα απειλούμε με την παρουσία μας. Νικολ έχω κάπου λάθος; |
|
||||
|
||||
![]()
οχι εισαι απολυτως σωστος,γιατι και σκυλια επιτιθενται αλλα δε τα σκοτωνει κανεις(ευτιχως)ενω τα φιδια αμεσως
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λετε να γεννησουν? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 15-02-08 20:53 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
Αρρώστεια ή να μην ανησυχώ? | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 11:57 |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |