|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να διωξω την αλγη...
![]() ------------------------- παιδια, με επισκευτηκε και καφε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aaaooll : 22-05-08 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τασο κάνε μία γεναία αλλαγή 50%, βγάλε τις λάμπες αυτές και βάλες 2 daylight (κοινές), ξεκίνα με προσαρμογή από 4 ώρες και σταδιακά ανεβασμα για να γλυτώσεις μια και καλη...
Αλλά να ξες ότι σε αστρωτο ενυδρείο ούτως η αλλως αλγες θα εχεις... ![]() Αλλα αυτή τη στιγμή με 9 ώρες και 2x10.000K νομίζω είσαι λίγο κάτι παραπάνω από υπερβολικός.... ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλικά Τασούλη..!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω που μας ενοχλουν τα 10000Κ. Ετσι και αλλιως δεν βοηθανε παραπανω για φυτα αυτα τα Kelvin και ειναι ιδανικα για τα χρωματα των ψαριων. Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξει τα Kelvin αλλα ας παιξει με μια λαμπα χωρις ανακλαστηρα για λιγες ωρες στην αρχη και μετα αυξανει. IMHO!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει την δυνατοτητα να ανοιξει μονο τη μια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεβιδωνει τη λαμπα τοτε και no problem
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να δουλευει το μπαλαστ μονο με τη μια, εφόσον είναι 2χ20W....
Στις Τ5 τουλάχιστον δεν γινεται σιγουρα... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε διπλο μπαλαστ δεν το εχω δοκιμασει ποτε να πω την αληθεια γιατι δεν ειχα ποτε μου, δηλαδη αν καει η μια λαμπα η αλλη δεν δουλευει?
Παντως αυτα τα Kelvin σιγουρα δεν παιζουν ρολο στο προβλημα της αλγης. Πιο φιλικα προς φυτα και αλγες ειναι τα χαμηλοτερα Kelvin ως γνωστον, γιατι π.χ. συνηθως λεμε να βαζουμε 6500 Κ για φυτεμενο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρασινη τριχοειδης | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-05-08 21:07 |
Eπιμενει η καφε τριχοειδης αλγη! | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-04-07 20:36 |
Τριχοειδης αλγη-Πρασινο χνουδι | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-04-07 15:01 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |