|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε μονο αρσενικα
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα τα έκλεισα.Τι τα έχω τοσα ενυδρεία άστρωτα.Αυτός ο πετ-σοπάς μου δείνει ένα 60λιτρο δωρο επειδή έδωσα 360ευρώ για το 180ρι.Αρα να βάλω έχω αφου έχω και το 20αρι για γεννήστρα και θα πάρω και άλλο ένα 20αρι θα στεγάζονται.Τα ψάρια πάντως θα τα δίνω σε σας{τα νεογνά}.
|
||||
|
||||
![]()
Για να τελειωνουμε. ανοιξε ενα πετ σοπ φτιαξε 20 ενυδρεια 96λιτ , 17 ενυδρεια 60λιτ 12 ενυδρεια 25λιτ και 6 ενυδρεια 10λιτ και βαλε οτι ψαρια θελεις. Αφου αμα ψαξεις ολα τα ποστ σου δεν εχεις αφησει ψαρι για ψαρι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εσύ δε παλεύεσαι ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡIΣΤΟ!!! Θες να κλειδωθεί και το θέμα πανάθεμά σε, όλα τα χουμε δει σε είδαμε και σένα! OMG!!!
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη και πάλι για την ενόχληση αλλά θέλω να βοηθησετε με την διακόσμηση του 96λιτρού μου.Έβγαλα το μεγάλο το φίλτρο γιατί έχει στρώσει το μικρότερο{το έχω προσορινά μέχρι να πάρω εξωτερικό}.Τα έχω βγάλει σχεδόν ολα εκτός απο κάτι πέτρες για να κρύβεται ο πλεκο.Θέλω αν μπορείτε να μου πείτε πως να το διακοσμίσω για τα γκάπι που θα έρθουν.
|
||||
|
||||
![]()
ta guppys είναι από την Κεντρική Αμερική, επομένως θα βάλετε αμερικανικά fyta...bacopa caroliana,echinodorous tenellus,sagitaria platyphyla,cabomba aquatica kai alla polla.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χωρίς διάβασμα και ψάξιμο ιδιαίτερα δεν κάνεις δουλεία...έχει δίκιο ο Δημήτρης. Δεν αντιλέγω ότι δεν μπορεί να βρει από την φύση αλλά για έναν αρχάριο ιδιαίτερα είναι πολύ μπελαλίδικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Άλεξ μου αρέσει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα και δεν είπα οτι αντιλέγεις...
![]() Btw καλά ε μιλάμε το μικρό έχει γίνει φανταστικό!!! Πρέπει να το δεις... Και τα apple's δεν έχουν τι να κάνουν και μεγαλώνουν ![]() Sorry για το άκυρο της υπόθεσης, χέχ!
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι θα βάλεις σε τόσο μικρό χώρο υλικών? Υαλοβάμβακα?Μπλέ-πράσινο σφουγκάρι?βιολογικό υλικό?siporax? Τέσπα...ήταν λάθος βιασύνης να βγάλεις το μeγaλο φίλτρο Τί εννοείς λέγωντας ότι τα είχε παίξει? Είχε χαλάσει ο κυκλοφορητής? όταν βγάλεις τα ψάρια ξαναστρώσε το ενυδρείο με αμμωνία... Θα έχεις χρόνο και να καταλήξεις σε μία σύνθεση.. Βάλε γκάππυ μόνο. Θα στο γεμίσουν και με το παραπάνω το ενυδρείο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |
Αλλαγή υποστρώματος | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-05 20:15 |
Αλλαγή ονόματος | Gandalf72 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 25-03-05 02:07 |
Αλλαγή υλικού | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 04-02-05 22:31 |