|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον Apistogramma agassizii... δεν μου ειπες ομως για τις συμπεριφορες τους ουτε για τις τιμες του νερου σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ!!!
Δυο ερωτησεις: 1) Στις αλλαγες σου τι ιχνοστοιχεια προσθετεις στο νερο τις Α/Ο και σε τι αναλογίες? 2) Το blackwater πως το φτιαχνεις? Ή χρησιμοποιείς καποιο εμπορικό προιον? |
|
||||
|
||||
![]()
το καθε ειδος απιστο εχει διαφορετικες συμπεριφορες τωρα αυτα λογω του οτι ειναι F1 ειναι πιο επιθετικα.με την μια θυληκη μαλλον εχει ταιριαξει καλυτερα ο αρσενικος και δεν υπαρχει καμια επιθετικοτητα,με την αλλη πεφτουν καποιες φαπες μερικες φορες αρκετα αγριες.
αλλαζω 40 λιτρα νερου καθε εβδομαδα και προσθετω 2,5ml discus trace της seachem blackwater δημιουργειται απο την τυρφη τα φυλλα και τα ξυλα,δεν βαζω κατι αλλο |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως μπορεις να μου δωσεις κανενα λινκ για να διαβασω για απιστο..εχω ψαξει για βιοτοπο αλλα δεν βρηκα κατι..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου. Πολύ καλή προσπάθεια.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσει πολύ! Που τα βρήκες τα F1 αν επιτρέπετε ? Εγώ όταν είχα τα hongsloi είχα βρει κόκκινα φύλλα και το ενυδρείο φαινόταν τέλειο! Δοκίμασε το, κόκκινα φύλλα μπορείς να βρεις σε ανθοπωλεία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubia sp. | Alusa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-03-08 15:58 |
Pterophylum sp. | iakovost | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-06 23:49 |
Ancistrus sp. | george | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 13-09-06 09:28 |
Aiptasia Sp. | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 27-04-05 14:31 |
Sturisoma Sp. | nkarvounis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-04 17:46 |