|
|
||||
|
||||
![]()
θα παρακαλουσα να ρωταμε πριν πουμε κατι,κανενας δεν του νοικιασε σπιτι,το παιδι μενει σε δικο του σπιτι με τους γονεις του και εχτισε ενα δωματιο ειδηκα γι αυτο το ζωο,και θα συνεχισει και για τα υπολοιπα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα έκανα και ζητώ ταπεινά συγνώμη...
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχωρεμενος τεκνον
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα σοβαρα το εγραψες αυτο;
μια χαρα χιουμοριστικο ποστ εκανες τι ζητας συγνωμες; επειδη εχεις χιουμορ; |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσωπικα δεν καταλαβα οτι εκανε χιουμορ
|
||||
|
||||
![]()
Δε μου απάντησες πόσο σου κοστίζει η μηνιαία συντήρηση για τα κατοικίδια σου?
![]() Ειλικρινά το έχω απορία....
|
||||
|
||||
![]()
συνολο κανα 300αρι το μηνα
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά γιατί φανταζόμουν πολύ παραπάνω....
|
|||
|
|||
![]()
δεν μου λες ΝΙΚΟΛ
τι σου προσφερουν αυτα τα ζωα; το κρεας τους, το μαλλι η το γαλα τους; (ειναι μια καταπληκτικη ατακα απο μια σειρα οπου ενας πρωταγωνιστης ειχε ενα ιγκουανα) επι της ουσια να πω οτι εχω την ιδια αποψη για αυτα τα ζωα οπως εχω και για το τσιρκο (φυλακη και ταλαιπωρια ειναι για τα φιδια ειδικα) εκτος απο ολα αυτα με μερικα ειδη υπαρχει προβλημα υγιεινης π.χ σαλμονελωση κ.α Δημιουργουν σοβαροτατα προβληματα στην ισορροπια της ντοπιας πανιδα, οταν διαφευγουν...επικρατωντας εναντι αλλων πληθυσμων εξαφανιζοντας τους. Ας μεινει και κανενα ζωακι στην φυση
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά!
Ενώ τα καναρίνια και τις καρδερίνες ο Θεός τα έφτιαξε με το μεταλλικό δαχτυλίδι στο πόδι..... |
|
|||
|
|||
![]()
εαν ειναι εκτροφης ναι , διαφορετικα απαγορευεται η συλληψη και κατοχη τους.
|
||||
|
||||
![]()
μα πιος μιλησε για ερπετα που συλλαμβανονται απο την φυση?ειναι ολα εκτροφειου!!!επισης απαγορευεται η συλληψη τους απο την φυση.
τωρα οσον αφορα το τι μου προσφερουνε εμενα,με γοητεουνε βλεπωντας τα να κυνηγανε και να φερονται οπως στην αγρια φυση(τα ενστικτα παντα ειναι ορατα)και εχω ενα κομματι της αγριας ζωης σπιτι μου,και ας μην κανουμε συγκρισεις με τα τσιρκα ρε παιδια. δεν νομιζω πως οι συνθηκες που παρεχω στα ερπετα μου και οχι μονο ειναι οι ιδιες με των τσιρκων,δεν ειμαι δα και δολοφονος. επισης ειναι πολυ λιγα τα ερπετα που εχουνε σαλμονελα και σε κανενα απο αυτα δεν ειναι μεσα το φιδι,οσο για το αν καταστρεφουνε την ελληνικη πανιδα,οπιος δε μπορει να τα κρατησει και αντι να τα δωσει τα αμολαει εξω κακο κανει αυτος κ μονο αυτος ,ουτε τα ζωα
|
|||
|
|||
![]()
Νικολ σε πολλα εχεις δικιο, υπαρχουν ομως και πολλοι ασυνειδητοι που τα αμολουνε οπου βρουν, οταν τα βαρεθουν η οταν μεγαλωσουν αρκετα, η ακομα και η πιθανοτητα καποιου λαθους, μιλω για ολα τα φερετ.
Ηδη εχουμε πολλα προβληματα επικρατησης τους μεσα στην ελληνικη πανιδα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Αρχάριος αλλα και ερωτεθμενος με τα bettas!!! | kefallinos | Bettas | 32 | 05-07-06 15:29 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |