|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά εννοεί σκούπα βυθού.
Για να μην ρουφάς το ψιλόκοκκλο χαλικάκι θα δέσεις ένα καλαμάκι στην άκρη της σκούπας για να το ανακατεύει και να σηκώνωνται οι βρωμιές. Όλα αυτά με αργές κινήσεις...μην γίνει το ενυδρείο πλυντήριο |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει.Επειδή το ενυδρείο είναι λίγο σε μαυρα χάλια λες να το στρώσω απ'την αρχή μονο με το εξωτ.φίλτρο ή να βάλω και το εσωτερικό για γρηγορότερο στρώσιμο.Ή να μπολιάσω;Δεν θα είναι λίγο πλυντήριο αμα τρέχουν 1050λιτρα την ώρα;
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι ανάγκη να έχεις όλα τα ενυδρεία που έχεις γεμάτα.
Τα πράγματα είναι απλά. Κράτα αυτό το ένα που θέλεις και όλα τα άλλα βάλτα σε κούτες και τοποθέτησε τα σε μία γωνιά στο μπαλκόνι (που να μην βρέχεται σε περίπτωση βροχής). |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά τα έχω στο δωμάτιο του χωριού μου και φυτεύω και ειδικά το κολπάκι με το φενγκ σουι μαζί με τα μπονσαι μου είναι εκπληκτικά.Αν καταφέρω να πάρω και το 60λιτρο θα το παω στο χωριό μου μαζί με ένα common.
|
||||
|
||||
![]()
Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου ......
Καλημέρα .....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |
Αλλαγή υποστρώματος | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-05 20:15 |
Αλλαγή ονόματος | Gandalf72 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 25-03-05 02:07 |
Αλλαγή υλικού | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 04-02-05 22:31 |