|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω τιποτα για το ενυδρειο σου και δεν μπορω να το κρινω. Ουτε να σχηματισω αποψη απο αυτο. Ειμαι λιγο καλαμπουριτζης και εκανα πλακα στο ποστ του αντωνης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν πρόσεξες δεν απευθυνόμουν σε έσενα προσωπικά. Απλά εχώ δει κάτι σχόλια μέσα στο Forum και μου δωθηκέ πάτημα να σχολιάσο γενικότερα. Μην παρεξηγήσε δεν υπάρχει τέτοιος λόγος.
Φιλικά |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειμαι απο τους τυπους που θα σου πουνε τι να κανεις με το ενυδρειο σου. Πχ βγαλε αυτο το ψαρι ΤΩΡΑ κλπ οπως καποιους που εχω δει κατα καιρους. Δικο του ενυδρειο ειναι του καθενος εμενα τι με κοφτει τι θα βαλει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρωμαι πραγματικά που μιλάς έτσι. Έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη. Δεχτή όμως η άποψη όλων αρκεί να είναι καλοπροαίρετει. Αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε ξεφύγει λίγο επί του θέματος ε?Φίλε γιατί δεν ανεβάζεις μία photo από τα ψάρια σου να δούμε τι έχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όντος ξεφύγαμε αλλά δεν μπορούσα να μην το σχωλιάσω. Φώτο ναι σωστό θέλω να τελειώσο πρότα με την διακόσμηση πιθανών αύριο και τις ανεβάζω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία φίλε!Οπότε τελείωσε το ενυδρείο σου και ανέβασε φωτογραφίες για να σε βοηθήσουμε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος Δισκόφιλος | tsiko | Δίσκοι | 1 | 23-03-07 10:25 |
Νέος ένοικος | drakoulis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 27-11-06 11:25 |
Αρχή νέου ενυδρείου | betty | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 26-01-06 21:47 |
Νέος κάτοικος... | Gandalf72 | Bettas | 6 | 26-08-05 16:04 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |