|
|
||||
|
||||
![]()
περιμένουμε τις φώτο απο τα καινούργια ζωάκια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μου λες ΝΙΚΟΛ
τι σου προσφερουν αυτα τα ζωα; το κρεας τους, το μαλλι η το γαλα τους; (ειναι μια καταπληκτικη ατακα απο μια σειρα οπου ενας πρωταγωνιστης ειχε ενα ιγκουανα) επι της ουσια να πω οτι εχω την ιδια αποψη για αυτα τα ζωα οπως εχω και για το τσιρκο (φυλακη και ταλαιπωρια ειναι για τα φιδια ειδικα) |
|
||||
|
||||
![]()
ολα αυτα τα ερπετα που πωλουνται ειναι γεννημενα στην αιχμαλωσια,και οσοι τα εχουμε κοιταμε να τους παρεχουμε το σωστο περιβαλλον ωστε να αναπτυχθουνε σωστα,και ετσι γινεται
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν, χαρα στο κουράγιο σου! Αλλά αν δεν πάρεις Ανακόντα δεν κάνεις τίποτα....
![]() Ερώτηση, διακοπές αμα θές να πάς, πώς θα το καταφέρεις?
|
||||
|
||||
![]()
μην το γελας μωρο ανακοντα ειναι στα σχετικα αμεσα σχεδια μου μετα το καλοκαιρι,στις διακοπες?καταρχας ποτε δεν λειπω πολυ,αλλα και να λειψω τα ταιζω απο πριν και ολα κομπλε,δινω καπου και τα κλειδια για τις σαυρες κ ολα μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
ποιος ηρωας ειναι αυτος που παιρνει τα κλειδια??? χα χα
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα φίλο τα έδινε. Τον Steve Erwin........
(Black Humor το ξέρω αλλά δεν άντεχα να μην το γράψω) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θεωρώ δεδομένο οτι ξέρεις τι μέγεθος φτάνει, πώς θα μπορέσεις να το κουμαντάρεις αν κάτι πάει στραβά? Υπάρχουν φίδια που φτάνουν μεγαλύτερα απο αυτό (Και σε μήκος και σε βάρος)? Υπάρχει κάτοχος Ανακόντα στην Ελλάδα? Ερώτηση Νο 2....Πόσο στοιχίζει περίπου η μηνιαία συντηρησή τους?
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι νομιμη η κατοχη καποιου ειδους Eunectes?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Αρχάριος αλλα και ερωτεθμενος με τα bettas!!! | kefallinos | Bettas | 32 | 05-07-06 15:29 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |