|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχας σε ευχαριστω πολυ,να σου πω δεν εχω και τρελη ιδεα ωστε να τα ξεχωρισω,ξερω ακουγεται παραλογο αλλα.........
ωστε ειναι πακου ε???πρεπει τοτε να κανω μια κουβεντουλα,δεν ανεχομαι να πιανομαι κοροιδο,ομολογω ειναι η πρωτη φορα,βεβαια θα τα κρατησω ειναι αξιαγαπητα,ξερεις που μπορω να βρω πιρανχας?water in? οι τιμες που κυμαινονται??? για τα λιτρα ναι το ξερω πως σε λιγο καιρο θαναι λιγα ειδικα για τα κλαριας,το εχω ηδη υποψην αυτο σευχαριστω πολυ
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως ετσι γινεται παντα. ολοι ετσι την πατησαμε την πρωτη φορα.
κ καπως ετσι μαθαινεις.... κανε μια βολτα απαυτον που σου τα πουλησε κ αμα θες πες το κ εδω να το ξερουν κ οι αλλοι.... για πιρανχας να βρεις στο μεγεθος που ειναι κ το αλλο σου το θεωρω πολυ δυσκολο. εκτος αν καποιος πουλαει το δικο του. τα μαγαζια φερνουν σε μεγεθη 2-4 cm το πολυ κ δεν σου τα προτεινω. θα εχεις προβλημα... το δικο σου πρεπει να ειναι 10-12 cm το πολυ αν δεν κανω λαθος... κ τοσο περιπου πρεπει να ειναι αυτο που θα του πας για παρεα. βεβαια μετα κ τα λιτρα θα ειναι λιγα........ δες τις αγγελιες . μεσα στη βδομαδα καποιος πουλουσε, (ενω θα επρεπε να χαριζε) τα πιρανχας του................ ------------------------- το water in εφερε super red belly παρομοια με το δικο σου δηλαδη ,σε μεγεθος περιπου 10 cm κ τα δινει 50 ευρω το κομματι. αρκετα θα ελεγα...... αλλα ειναι κ αυτη μια λυση..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis t83 : 18-05-08 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν θα παω σε αυτον που τα πουλησε?εννοιτε πως ναι,στα ερπετα και πτηνα ποτε δεν πιαστηκα κοροιδο τωρα ομως μουλαρωσα,αυριο θα παω απο εκει.
50 ευρω και εμενα πολυ μου φαινεται
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρεις και παρεα μαζι κανενα ζωακι σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι τον κροταλια σε μορφη κολιε
|
|||
|
|||
![]()
για ψαρια που μπορεις να τα παρεις 10 ευρω σε μεγεθος 2-4 cm κ σε 3-4 μηνες να γινουν 10 cm οντως ειναι αρκετα. αν δεν βρεις καποιον που να δινει τα δικα του, η καλυτερη επιλογη θα ηταν να επαιρνες μια 5αδα απο μικρα κ να τα εβαζες στο μεγαλο ενυδρειο σου. κ βεβαια τα pacu θα ηταν καλυτερα να του τα πας τωρα πισω γιατι αν φτασουν τα 30-40-50- cm δεν θα μπορουν να κανουν μανουβρα..............
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα τα δωσω κριμα και ειναι ομορφα,παντως ευχαριστω,εσυ αν επιτρεπεται τι ψαρια εχεις??
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολη βδομαδα για πετσοπαδες...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κυριως πιρανχα εχω... μπορεις να δεις στο προφιλ μου....
κ αφου σου αρεσουν τοσο πολυ οι θηρευτες ριξε μια ματια εδω. http://www.aquascapeonline.com/prodL...&idCategory=22 τα pacu ειναι δυσκολο να τα αποχωριστεις αλλα ισως ειναι καλυτερα τωρα που ειναι σχετικα νωρις ακομα...... |
|
||||
|
||||
![]()
ειδα το προφιλ σου μολις τωρα,ομορφη συλλογη μπραβο σου,
και το λινκ που βλεπω εχω μεινει αφωνη,δεν ηξερα ποσα ειδη πιρανχας υπαρχουνε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
φωτο απο τις ομορφιες μου! | GODLIGHT | Φωτογραφίες μελών | 10 | 30-05-07 00:56 |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |