|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ti lete?
http://www.youtube.com/watch?v=YnCshgWf_Ig ------------------------- ειναι πλεον ΠΟΛΛΕΣ δεκαδες, πως τα ξεφορτωνομαι? κανα φαρμακακι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 18-05-08 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου θυμισε το βιντεο ταινια επιστημονικης φαντασιας!!Αυτα πως δημιουργουνται αληθεια??και πως εξοντονωνται?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως δημιουργειται? οπως ολα τα ζωα πολλαπλασιαζεται. ![]() Και οταν ειναι καταλληλες οι συνθηκες επιζουν. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για βδέλλα μοιάζει, πράγματι! Δεν το είχα σκεφτεί! Όμως γιατί όχι;
Θα ήρθε στο ενυδρείο όπως τόσα άλλα ζωντανά που μας τυχαίνουν, με κάποιο φυτό ίσως σαν αυγό ή πολύ μικρούλι. Δυστυχώς για φάρμακο δεν ξέρω! Αφού δεν έχεις ψάρια δοκίμασε ένα φάρμακο για σκουλίκια, ίσως σε γερή δόση ... λέω τώρα εγώ ...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το ενυδρειο στο παρων θεμα δεν μπορω να πω με σιγουρια τπτ.
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου μοιαζει πολυ σαν βδελα,οπως αυτες που εχουμε στα ποταμια κ τις λιμνες μας.τρεφεται με αιμα κ αφου δεν εχεις ψαρια συντομα θα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ βδέλλα θα έλεγα εξ αρχής αλλά κόλλησα στα "ποδαράκια", αν είναι όντως ποδαράκια και όχι μικρότερες βδελλίτσες προσκολλημένες πάνω στην μεγαλύτερη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
Τι είναι αυτό; | G.K. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 38 | 01-06-07 07:37 |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |