|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστουμε Τολη για την ενημερωση, εδω οπως και σε ολα τα πραγματα και σε ολο το εμποριο πληρωνουμε διπλασιο κοστος σχεδον ολα τα προιοντα απο τους υπολοιπους ευρωπαιους διχως να εχουμε και τις αναλογες υπηρεσιες.
|
|||
|
|||
![]()
Τολη τι τιμες ειχαν γενικοτερα για ιδια ψαρια που μπορουμε να βρουμε Ελλαδα; ειμαστε τα ιδια, ακριβοτερα, φτηνοτερα; αναφερομαι για ζωντανα και μονο για τα ιδια ειδη που βρισκουμε και εδω
πιστευεις οτι κανουν μια ωρα ξεναγηση σε καθε πελατη τους; μηπως ειχατε αυτην την εξυπηρετηση επειδη εισασταν "ειδικοι" πελατες; |
|
|||
|
|||
![]()
Ατο συνεδριο ο συντριπτικος μεσος ορος τιμων για ολα τα ειδη (τα περισσοτερα F1 η F2) ηταν 4 ευρω. Απο κει και περα αποκλισεις υπηρχαν, πχ 6 νεαρα Neolamprologus stappersi 10 ευρω, ενηλικο πιστοποιημενο ζευγαρι Cyphotilapia frontosa 50 ευρω κλπ. Στο συνεδριο αυτα, στα μαγαζια δεν πολυπροσεξα.
Γνωριζεις πολλα μαγαζια εδω που θα εμπαιναν στο κοπο να αφησουν το σπιτι τους να ανοιξουν το μαγαζι και τα φωτα για πελατες "τουριστες" που δεν θα τους ξαναδουν και που δεν ειχαν και διαθεση να ψωνισουν και τιποτα, και να τους κανουν και δωρα? |
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να δωσεις το κλιμα που επικρατει στα καταστηματα;
κυριως τιμες ζωντανων, ποικιλια κλπ οσον αφορα αυτο που με ρωτας δεν ξερω κανενα τετοιο καταστημα, παρολα αυτα δεν απαντας στο ερωτημα μου για να σε διευκολυνω λεω οτι ισως να εκανε αυτο που εκανε επειδη εισουν ειδικος επισκεπτης ειμαι σιγουρος οτι εαν ερχοταν μια ομαδα με χομπυστες στην Ελλαδα και σε ενημερωναν οτι θα ηθελαν να δουν τις εγκαταστασεις του συλλογου και να τους ενημερωσει καποιος σχετικα με τον συλλογο, θα παραταγες την δουλεια σου και θα τους ανοιγες ακομη και εργασιμη ημερα, αυτο δεν σημαινει οτι εαν εγω αποφασισω οτι θελω να ερχομαι στον συλλογο τις Δευτερες το πρωι οτι θα μου ανοιξει καποιος, δεν σε ρωταω με κακη διαθεση μην με παρεξηγησεις, απλα πιστευω οτι οι λεξεις κερδος, ξεκουραση, βαρεμαρα δεν ειναι αγνωστες και στους ξενους Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Σύλλογος θα το έκανε. Κάποιο κατάστημα όμως... σίγουρα με μεγαλύτερη δυσκολία.
Μπορεί να ήμασταν λίγο "ειδικοί" όπως το αναφέρεις επειδή είχαμε έρθει από την Ελλάδα, δεν γνώριζαν όμως αρχικά ότι ήμασταν εκπρόσωποι από τον Σύλλογο, πιο πολύ με απλούς τουρίστες μοιάζαμε. Και σίγουρα δεν ήμασταν πελάτες, εφόσον ζητήσαμε απλά να δούμε. Σίγουρα την ξέρουν και τη βαρεμάρα και την ξεκούραση, άνθρωποι είναι. Μας έκανε όμως εντύπωση η διάθεσή τους και κρίναμε την συμπεριφορά τους αξιοσημείωτη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Διαγωνιζόμενοι σύλλογοι | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 18-04-07 14:49 |
χνουδι στο βυθο????τι ειναι?? | monomaxos_lover | Bettas | 13 | 06-02-07 17:19 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |