|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να ειμαι ειδικος, αλλα το να εχεις μια λαμπα T5 ιδιου μηκους με μια T8 αλλα μικροτερου παχους με ολα τα πλεονεκτηματα κερδους χωρου που σου προσφερει αυτο, και πιο πολλων Watt ειναι μια "εξελιξη" προς το καλυτερο μπορω να πω.
πχ T8 - ff30 -30W -900mm T5 - FPPJ45 -894mm/36" -45W Η ιδια εταιρεια που αντεγραψε την "τεχνολογια" Τ5 λεει στα χαρακτηρηστικα της T5: "The result is a lamp which is noticeably brighter than the original tropical, making it ideal for more demanding plant species. Superior Plant growth Enhance colours of fish and plant Satisfy plant species with a higher light requirement – e.g. Lilleopsis" __
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω οτι λέει αυτό ο Sir.
Μιλάει για τις Τ5 της Juwel με τις κοινές Τ5 και την αναλογία Watt/μήκος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |