|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Έχεις δίκιο. Αλλά 5¤ επιπλέον δεν είναι τπτ. Όλο και κάπου θα χρειαστεί... Και για backup να μου μείνει...
Thx Accnt!!! ------------------------- Με μεγάλη μου χαρά βλέπω την ανεμώνη να ανακάμπτει!! Χθες το βράδυ την τάισα και ένα πολύ μικρό κομματάκι γαρίδα το οποίο με το που το ακούμπησα στα πλοκάμια της το έπιασε και σιγά σιγά το έβαλε στο στόμα της. Το βράδυ ελπίζω να ανεβάσω και φώτο. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Iann_is : 15-05-08 στις 09:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι.
|
||||
|
||||
![]()
Απο χθές το βράδυ κατοικούν στο ενυδρείο μου 2χcleaner shrimps και 2 turbo snails!
Ελπίζω το cleaning crew να κάνει κάποια δουλειά!!! Κατα τα άλλα η ανεμώνη έχει συνέλθει πάρα πολύ. Μερικές φώτο απο κινητό: |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με καθαρισμό φυτεμένου ενυδρείου | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-11-07 10:07 |
ερώτηση σχετικα με co2 | Marilyn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-09-07 01:04 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Ερώτηση σχετικα με anubia | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-04-07 19:48 |