|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη το ενυδρειο ειναι μηκος 180 ετσι?
12χ24 πας στα 288 βατ. στεγανα ντουι δεν θα θες? θα θες αυτα εχουν http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...G&t=temartic_e 12 ευρω για μια λαμπα.δηλ εξτρα λεφτα.12χ12=144ευρω για ντουι αν εβαζες 4 τ5 80βατ θα πηγενες στα 320 βατ και νομιζω θα σε καλυπτουν αφου ειναι 1.5 μετρο μηκος πχ αυτη http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...G&t=temartic_e που εχει και καλη τιμη. ιδεα λεω σκεψου και αυτο υ.γ.μακαρι να το κανεις οπως το σκεφτεσαι ααα και εξτρα ηλ.μπαλαστ για 12 λαμπες απο 15 ευρω το ενα εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σκεψου κανα τετοιο http://search.stores.ebay.de/Aquafis...822613QQsofpZ0
|
||||
|
||||
![]()
Ναι 180 ειναι το μηκος του.Τα στεγανα ντουι το σκεφτηκα οτι θα ανεβασουν αρκετα το κοστος,και επειδη ουτε θελω να πληρωση μια περιουσια σε ντουι ουτε φυσικα να βαλω θερμοσυστελομενο,θα ψαξω ebay η θα παρω απτην Αββυσο που τα εχουν 9ε το ζευγος.Εχω μια εντυπωση οτι και στη Ζωοφιλια εχει...Θα το ψαξω...
Μπαλαστ θα παρω απτο Καυκα..Πρεπει να χουν γυρω στα 12ευρω και θα χρειαστω 6.. Με αλλα λογια μπαλαστ και ντουι θα ρθουν καπου στα 200....
|
||||
|
||||
![]()
Jim χαλαρωσε και μην αγχωνεσαι.Τον εχω και εγω τον ιδιο τον διαχυτηρα.Κρεμεται εξω απο το ενυδρειο και βαζεις ενα μικρο κυκλοφορητακι 600λ/ωρα με λιγο λαστιχο και δουλευει τζαμι!Να ξερεις οτι σε αυτα τα λιτρα κανει θαυματα.Δεν υπαρχει ιχνος φυσαλιδας στο νερο ακομη και σε μεγαλες παροχες CO2.Eπισης σε πληροφορω οτι με θερμοσυστελομενο ετρεχα ενα ενυδρειο με καπακι για 6 μηνες και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Αρκει να ειναι καλης ποιοτητας το θερμ/νο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το σνομπαρω σε καθε περιπτωση το θερμοσυστελομενο αλλα ειναι λιγο μπελας για να βγει οταν θες να αλλαξεις λαμπα.Εγω θελω να στησω ενα ενυδρειο που ναι μεν θα εχει τα δυσκολα φυτα του αλλα απτην αλλη η συντηρηση του και απο αποψη εξοπλισμου αλλα και η εβδομαδιαια να ειναι οσο πιο ευκολη γινεται!
|
||||
|
||||
![]()
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου εγω...
![]() Βρε Δημήτρη, αν περάσεις κ φύγεις, τι θα το κάνεις τόοοοσο μεγάλο ενυδρείο;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
"Η καινουρια ψαροσυνθεση θα αποτελειται απο το ζευγαρι των αγγελοψαρων μου,ενα ζευγαρι δισκων,ενα τριο απιστογραμμα που ηδη εχω,απο τον πολυαγαπημενο μου pleco και το πιθανοτερο απο ενα ακομη ζευγαρι πλεκο."
Αυτα λεω στο πρωτο μνμ του ποστ!Τοσα λιγα ψαρια σε τετοιο ενυδρειο και με πολλααααααα φυτα νομιζω δεν θα δημιουργουν πολλα νιτρικα.Με ενα λιπασμα για να παιρνουν τα θρεπτικα που χρειαζονται τα φυτα,πιστευω με αλλαγη μια φορα το μηνα θα ειναι οκ.Ε,μια φορα το μηνα δεν θα ρχομαι και γω αθηνα?!?!!
|
||||
|
||||
![]()
Αααα ενταξει, έλεγα μήπως το αφήσεις "προίκα" στη μητέρα σου
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδομη για ενυδρειο | Γιάννης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 09-10-07 19:02 |
σχεδια | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 14-06-07 08:31 |
Σχεδια για πυκνοφυτεμενο | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 61 | 05-01-07 16:41 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 400LIT | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 18-12-04 01:47 |
σχεδια για ενυδρειο με Τανγκανικες | alfacom | Tanganyika | 14 | 25-12-03 13:34 |