|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει είναι επείγων ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
||||
|
||||
![]()
το δυασλημα χλωρινης 19/1 (νερό προς χλωρίνη) και μερικα δευτερα μεσα, χωρις να ακουμπισουν οι ριζες και μετα καλο ξεπλημα και με αντιχλοριο και εισαι καλημενος...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε επειδή είμαι άσχετος η χλωρίνη που κολλάει?Γιατι εμένα μου είπανε με αλάτι!
|
|
||||
|
||||
![]()
κολαει, για να διωξεις τα σαλιγκαρια, κ τυχον αλλα που κουβαλαει το φυτο... α, ξεχασα η χλωρινη να μην ειναι με χρωμμα και αρωματα...
|
||||
|
||||
![]()
Η χλωρίνη όμως το πιο πιθανό είναι να κάψει το φυτό!
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστεψε με ειναι πολυ ασφαλές, ολοι θα το πουν...
|
||||
|
||||
![]()
ΕΙναι και μια αλλη μεθοδος...κατι με διαλυμμα στιψης...κατι τετοιο..αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος aaaooll σου έγραψε νωρίτερα : Διάλυμα χλωρίνης προς νερό 1/19.
Δηλαδή ένα μέρος χλωρίνη 19 μέρη νερό. Δεν θα τα κάψει. Προσοχή όχι στις ρίζες. Προσοχή όχι χλωρίνη με αρώματα. Όχι χλωρίνη gel. Απλή χλωρίνη σκέτη. Και απλό εμβάπτισμα για μερικά δευτερόλεπτα, όχι ημερήσιο μούλιασμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ασφαλεστατο...δε θα καψει τιποτα μην ανησυχεις.....προσοχη στις ριζες...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με anubia | kokbeast | Malawi | 8 | 25-03-08 11:24 |
Πρόβλημα με anubia | infodigger | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-06-07 16:19 |
Ερώτηση σχετικα με anubia | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-04-07 19:48 |
Μπλέ Σφουγγάρι | Stavros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-04-05 23:12 |
κλασικό γκουράμι νάνος με μπλέ θηλυκιά διασταύρωση | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-11-03 00:28 |