|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν το δευτερο αγκαθι απο το ραχιαιο πτερυγιο ειναι μεγαλυτερο απο τα αλλα ειναι αρσενικο. Ετσι ξερω και μου εχουν πει αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρος τροπος. |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αρσενικο λεω
|
|
|||
|
|||
![]()
Φώναξες Πασχάλη;
![]() Η 2η ή 3η ακτίνα του ραχιαίου πτερυγίου δεν είναι σίγουρος τρόπος διαχωρισμού φύλου. Πάντως το ψάρι της Αγγελικής είναι 1000% ΘΥΛΗΚΟ. |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ αυτό υποψιαζόμουνα!
Αντε να φτιάξω τα νερά και να της βρω έναν ωραίο ραμιρέζο!! Το 1000% το λέει η εμπειρία ή κάποιο συγκεκριμένο κριτήριο? |
|
||||
|
||||
![]()
τι θέλετε να πείτε; ----> Αντε να φτιάξω τα νερά.... den einai stromeno kai exis psaria?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το 1000% το λέω επειδή απλά... είναι θηλυκό.
![]() Η εμπειρία αλλά και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ψαριού λένε ότι πρόκειται για θηλυκό. Μάλλον θα εννοεί τη σκληρότητα και την οξύτητα. Αγγελική, ελπίζω να ξέρεις τις συνθήκες που απαιτεί το συγκεκριμένο είδος... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εννοώ, σκληρότητες και ph, το νερό είναι στρωμένο κατά τ' άλλα, έχω ανοίξει και σχετικό post:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24461 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
Τι φυτά είναι? | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 09-11-07 13:05 |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |