|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα βαλω πολλα σκαλαρια γιατι εχω ηδη ζευγαρι και περισσοτερα ατομα θα προκαλεσουν καυγαδες....Το ιδιο πιστευω και για τους δισκους.Προτιμω να παρω ενα ετοιμο ομορφο ζευγαρακι παρα να ειναι ενας το αφεντικο και οι αλλοι οι κατατρεγμενοι...Και φυσικα λιγα ψαρια=πολυ απλα
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα το έκανα βιοτοπικό με δίσκους αυτό αλλά περι ορέξεως....
|
||||
|
||||
![]()
μα το παιδι εχει καταπληκτικα φυτα...(ευχαριστω για τα κλαδεματα και παλι!!!) κριμα ειναι να τα αποχωριστει....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μενα μαρεσει αυτο σαν ιδεα αλλα καποια ψαρια δεν μπορω να τα αποχωριστω με τιποτα..το ιδιο και καποια φυτα.... ------------------------- να σαι καλα!!!και γω ετσι λεω...κριμα ειναι!!!
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 12-05-08 στις 23:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρά στο κουράγιο σου! Και μόνο που φαντάζομαι ένα τόσο μεγάλο φυτεμένο ενυδρείο (ακόμα και αν μόνο ένα μέρος του είναι υψηλών απαιτήσεων), με πιάνει πανικός με τη σκέψη του χρόνου που θα θέλει για συντήρηση! Θα τα καταφέρεις λες?
Το πρώτο που σκέφτομαι είναι αν το ύψος είναι πολύ μεγάλο για να φτάνει το χέρι σου μέχρι κάτω.. Όπως επίσης, για λιπάσματα θα πρέπει να ξοδεύεις μια περιουσία σε τόσα λίτρα! Επί τη ευκαιρία, μόνο και μόνο για Flourish, χρειάζεσαι (με τις δοσολογίες της εταιρίας) γύρω στα 12ml, 1-2 φορές την εβδομάδα.. Το Liquid Doser της EHEIM, χωράει γύρω στα 50ml, και μπορεί να ρίχνει μέχρι και 8ml ημερησίως.. Αν προσθέσεις και τα υπόλοιπα λιπάσματα (και δεδομένης της χαμηλής ιχθυοφόρτισης που λες θα χρειαστείς και N και P), πιστεύεις ότι θα επαρκεί το συγκεκριμένο για τη λίπανσή σου? Σίγουρα πάντως θα χρειάζεται γέμισμα κάθε τρεις και λίγο!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
6ml/ημερα easy life profito!Τοσο θα χρειαζεται απο λιπασμα!Δλδ καθε 8 μερες γεμισμα...Τωρα για το υψος μαλλον θα χρησιμοποιω σκαλιτσα για το κλαδεμα/φυτεμα...Κατα ταλλα με μεγαλο υψος ενυδρειου θελω να πιστευω οτι τα φυτα δεν θα θελουν καθε βδομαδα κλαδεμα...Flourish σιγουρα δεν θα βαζω,καθως ουτε τωρα βαζω...Αλλωστε να το κανω τι το Flourish με Co2?Οσο αναφορα τωρα τα Νο3+Ρο4 υπαρχει η λυση...Τα δισκακια και τα αγγελακια,καθως και τα πλεκο που θελω εχουν μεγαλες απαιτησεις σε τροφες με πρωτεινη.Αυτο σημαινει και πολλα νιτρικα και φωσφορικα...Θα μου παρει ενα διαστημα 2-3μηνων να εξισοροπηθουν τα πραγματα και να ξεφορτοθω αλγες αλλα μετα πιστευω θα τα καταφερνω πολυ ευκολοτερα αποτι τωρα που συντηρω 4 ενυδρεια!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οντως!παντως δεν θα χρησιμοποιησω flourish αλλα το easy life profito που το εχω δοκιμασει και εχω μεινει ικανοποιημενος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδομη για ενυδρειο | Γιάννης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 09-10-07 19:02 |
σχεδια | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 14-06-07 08:31 |
Σχεδια για πυκνοφυτεμενο | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 61 | 05-01-07 16:41 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 400LIT | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 18-12-04 01:47 |
σχεδια για ενυδρειο με Τανγκανικες | alfacom | Tanganyika | 14 | 25-12-03 13:34 |