|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο ηρθε απλα το εβαλα στην βρυση.Τωρα για την πιεση δεν ξερω ποσο παραπανω θελει τι να πω.Ευχαριστω παντως παιδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα τελειωσε. 18 λιτρα καθαρο και περιπου 240 λιτρα χαμενο νερο αναλογια 1/13,333 και ας λεει 1/4.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι συγκεκριμμενες οσμωσεις , απο οτι καταλαβα, πασχουν λιγο στο θεμα του restrictor o οποιος ,αν δεν κανω λαθος, ειναι ενσωματωμενος στη θηκη της μεμβρανης (εφοσον δεν εχουν εξωτερικο restrictor οπως λεει ο Γιαννης) ...
Εφοσον αντιμετωπιζεις προβλημα αποδοσης , μπορεις να βγαλεις το εσωτερικο restrictor και να βαλεις ενα εξωτερικο για μεμβρανη 50 γαλονιων (flow 300-350 cc) . To κοστος ειναι περιπου 2 ευρω (αν μου περισσεψει , μπορω να σου δωσω ενα , αλλιως : http://www.ro-man.com/shop/product_i...products_id/95 ). Οπως και να 'χει ομως , ολες οι μεμβρανες θελουν στρωσιμο καποιων ωρων λειτουργιας πριν βγαλουν τη σωστη ποσοτητα νερου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Και οι οσμωσεις δεν βγαζουν φωτογραφιες τη νυχτα οποτε δεν εχουν flash, αλλα flush...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tricky αυτο με το restrictor πολυ μου αρεσε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
DI resin για ΑΟ | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-12-07 11:42 |
Eρωτηση για κολλημα τζαμιων υπο γωνια! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-09-07 20:47 |
Eρωτηση για FLUVAL | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-06-07 08:29 |
Eρωτηση! (κυκλοφορητης) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 10-07-06 14:49 |