|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλά έλεγε ότι τα μπλέ σαλιγκάρια αναπαράγωνται και για να τα σκοτώσεις πρέπει να ξηλώσεις ολόκληρο το ενυδρείο!Δεν είπες και τη γνώμη σου για τα υπόλοιπα! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφισα ειναι αυτη πισω?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ψαρωσα οτι ηταν πλατη για αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά ας με απαντήσει κάποιος σε κάποια από αυτά που ρωτάω αν ξέρει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις φυτα (που δεν ειναι και απαραιτητα στο ενυδρειο σου) και φοβασαι.
Απολυμανση : http://www.aquajake.com/blog/plantin...fore-or-after/ Τωρα για το οτι : αν θελεις κι αλλες πετρες μεσα στο ενυδρειο .... και αν ειναι κολλημενες...... και αν απο κατω εχει φελιζολ..... κλπ θα στα ρωτησουν με λιγη υπομονη οι αφρικαναδες του φορουμ Φιλικα Δελτα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες σχετικά με το Φιλτρο, τη Διαμόρφωση Βυθού και το Φωτισμός σε νέο RIO 125 lt | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 13:11 |
Το νεο μου fish only ενυδρειο | Tricky | Fish Only | 8 | 25-11-06 17:41 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Lary80 | Malawi | 18 | 23-02-05 09:32 |
Photo απο το νεο ενυδρειο μου 400Λ | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-02-04 12:40 |