|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και το εξωτερικο φιλτρο το ενα και το αλλο ριχνει κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω δεν σε καλύπτει αυτό,......χρειάζεται περισσότερη κυκλοφορία σε όλους τους χώρους .
Η καλή ρύθμιση της κυκλοφορίας είναι σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε
|
||||
|
||||
![]()
Τι προτινεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να προσέχεις το bicolor δεν είναι ήσυχο ψαράκι για τα κοράλλια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο αν και δεν εχω προβλημα με τα ψαρια μεχρι στιγμις τα ταιζο 3 διαφωρετικες τροφες 3 φωρες την μερα και δεν εχω ακομα προβλημα
------------------------- Λετε να βαλο και αλλον κυκλοφοριτη και αν ναι σε πιο σημειο και τι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexx : 10-05-08 στις 13:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να βάλεις μια αριστερά και μια δεξιά για να φτιάξεις μια κυκλική ροή. Για την επιφανεια εγώ θα άφηνα την μια αντλία, ...... την άλλη μπορείς να την βάλεις να στέλνει πίσω από τον βράχο.
Η παροχή αέρα που έχεις αριστερά δεν χρειάζεται
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλο τα 2 εξωτερικα να ριχνουνε κατω και τον εναν κυλοφοριτη τον διπλο που εχω να ριχνει πισο απο τον βραχο και τον αλλον πανο ειναι καλα λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ΠΜ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |