|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πες για αρχή τι είδους ενυδρείου θέλεις να κάνεις?
Αν πας για fish only, μπορείς να χρησιμοποιείς και βρύσης παράλληλα με ένα φίλτρο με άνθρακα και αντιφώσφορο. Αν πας για reef - nano ή κανονικό, τότε πρέπει να επενδύσεις σε μια Α/Ο με extra di.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα.Το κανω στο μικρο για αρχη και αργοτερα στο αλλο που ειναι 170.Επιδει ειναι 60 λιτρα το κοστος για απιονισμενο νερο ειναι μικρο και ελεγα αν ειναι καλυτερα να μπει απιονισμενο, να το εβαζα.
2 με 3 ψαρακια θα μπουνε μεσα κανα κοραλι και καμια ανεμωνη(ολα στην ωρα τους και με την σειρα τους ενοειτε).
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να βάλεις.
Ανεμώνη όμως λίγο δύσκολο, μιας και είναι ένα σχετικά δύσκολο ζωντανό. Και εννοώ δύσκολο όσον αφορά τις ιδιαιτερότητές του. Χρειάζεται έντονο φωτισμό, όχι πολύ κυκλοφορία. Θέλω να πω δηαλδή ότι είναι για πιο έμπειρους χομπίστες.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε μου και sorry αν γινομαι κουραστικος.
Καλητερο νερο για θαλασσινο ειναι τελικα το απιονισμενο?Και για συμπληρωμα και για αλλαγη νερου.Δεν θα εχω προβλημα?
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την Α/Ο ναι.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια.Στο απιονισμενο δε βαζουμε αντιχλωριο ετσι δεν ειναι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
απιονισμενο νερο - δίσκοι | Steve | Δίσκοι | 12 | 18-01-08 21:42 |
στρωσιμο με απιονισμενο η δικτιου? | ikapa | Δίσκοι | 5 | 03-09-06 15:32 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |
στεγνωτηριο και απιονισμενο νερο... | klaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-10-05 01:11 |