|
|
||||
|
||||
![]() ------------------------- 6 μικρα μου εδωσε
![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ............. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 07-05-08 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κωσταντινα σου ευχομαι καλο ξεκινημα και οτι καλυτερο στα ψαρακια σου και το ενυδρειο σου απο οτι σε γνωρισα απο κοντα καταλαβα οτι θα εισαι καλη μαμα για τα κριμπς.Με αργα και σταθερα βηματα και με την σωστη ενημερωση του GAB θα κανεις ενα ενυδρειακι φανταστικο καλη συνεχεια και οτι αποριες εχεις μην διστασης να ρωτησεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα και θα ειμαι παρα πολυ καλη μαμα να εισαι καλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου κωνσταντινα και απο εδω...
![]() φυτα..ξυλα..και καποιες πετρες μπορουν να κανουν ενα πολυ αρμονικο και λειτουργικο συνολο...
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις ένα σχεδιασμό των πετρών στο μυαλό σου, ωστε να μη κάνεις συνεχόμενες αλλαγές, γιατί ταράζονται τα ψάρια. Ωραία αίσθηση δίνει αν πάνω σε κάποιες πέτρες βάλεις καμιά ανούμπια, την οποία δένεις πάνω με πετονιά και σιγά σιγά ποιάνει. Απλά πρέπει να τσεκάρεις ότι τα ψάρια σου δε τρώνε ανούμπιες. Αν και από ότι ξέρω, η ανούμπια είναι από τα φυτά που δε τα τρώνε εύκολα τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασα ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθια δεν ξερω ακομα τι πετρες να βαλω μεσα.και δεν ξερω τι χρωμα να βαλω???????????????????//
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεα Ψαρακια ?!? | gtsia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-08 19:26 |
Τι ψαρακια ειναι? | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 21-02-08 13:58 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |