|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
¶ρχισα να ηρεμώ πράγματι με το θέμα του στρωσίματος. Φυτά είχα σκοπό να βάλω. Αυτό μάλλον έχουμε καιρό να το συζητήσουμε. Έχω (μάλλον) καταλήξει σε γκάπυ και (μη με βρίσετε ![]() ![]() Αυτό που με ανησυχεί πλέον είναι αυτά τα ενοχλητικά άλατα. Πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ
|
||||
|
||||
![]()
Φυτά πάντος αν θέλεις (εφόσον το ενυδρείο θα έχει ψάρια που στο φυσικό τους περιβάλλον έχει φυτά) μπορείς να βάλεις από τώρα, θα βοηθήσουν μάλιστα και στην διαδικασία του στρωσιματος.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ. Ανησυχώ μήπως τα επίπεδα αμμωνίας είναι ακόμη πολύ ηψηλά, γιατί όπως είπα και παραπάνω, ακόμη το χρώμα του νερού έχει μια καφετί απόχρωση. . . Μήπως να κάνω καμιά αλλαγή (~95%) και μετά τα φυτά; Τι λέτε; Για τα άλατα διάβασα στο forum αρκετά πράγματα . . . Ακόμη διάβασα ότι το ξύδι ρίχνει το pH. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν pH minus; (Σε συνδυασμό με αλάτι, γιατί γκάπυ θα βάλω)
|
||||
|
||||
![]()
Πριν το κάνεις αυτό μήπως κάποιο από τα διακοσμητικά σου δεν είναι καλό? Μήπως βγάζει τίποτα?
|
|||
|
|||
![]()
Θα βγάλω σήμερα τη γαλέρα+το τιμόνι καλού κακού. (αν και τα είχα βράσει τουλάχιστον επί 10 λεπτά!)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |